Ανοικτό βιβλίο ο Μπέντο και η… χαλάστρα του Μπεργκ!

Ο Πάουλο Μπέντο δεν θα προχωρήσει σε εκπλήξεις ως προς την κατάρτιση της ενδεκάδας. Για ποιο λόγο ο Μπεργκ χάλασε τα πλάνα του κόουτς του Ολυμπιακού για την αποψινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ανοικτό βιβλίο ο Μπέντο και η… χαλάστρα του Μπεργκ!
bento ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα δίλημμα υπήρχε πριν από την χθεσινή προπόνηση. Ποιος από τους Ελαμπντελαουί ή Ρέτσο θα περάσει στο ένα άκρο της άμυνας. Από τη στιγμή που ο Ντε Λα Μπέγια δεν πρόλαβε το ντέρμπι, ο… κλήρος θα έπεφτε στον Νορβηγό ή στον πιτσιρικά που έχει "βιδωθεί" στην αριστερή πλευρά της οπισθοφυλακής.

Βέβαια, ήταν λογικό να τραβήξει αρκετά βλέμματα ο αποκλεισμός του Τσόρι από την αποστολή, όμως, η ιστορία χτίζεται με τους παρόντες. Και οι παρόντες είναι αυτοί που οφείλουν να «καθαρίσουν» το ματς με τον Παναθηναϊκό και να περάσουν ένα χαλαρό 15νθήμερο το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Για να επανέλθουμε στο τι σκέφτεται να επιλέξει ο Μπέντο για την ενδεκάδα, η χθεσινή δοκιμή "φωτογράφισε" τον Ρέτσο. Το αν θα τον ξεκινήσει τελικά, θα φανεί λίγη ώρα πριν από τη σέντρα. Πάντως, το γεγονός ότι ο Ελαμπντελαουί δεν έκανε και φουλ προπόνηση χθες, είχε ως αποτέλεσμα να οδηγήσει αρκετούς στο συμπέρασμα ότι θα επιλεχθεί ο μικρός.

Να σκοράρει ο Φουρτούνης: Απόδοση 3,20 στον Stoiximan.gr

Σχετικά με τις υπόλοιπες θέσεις είναι "καπαρωμένες" εδώ και μέρες. Οπότε, αναμένεται ένα σχήμα με Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσο, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνη, Σεμπά, Ελιουνούσι και Ιντέγιε.

ΤΟΥ… ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΜΠΕΡΓΚ

Ένα ωραίο παρασκήνιο έχει να κάνει με την προετοιμασία του Μπέντο για το ντέρμπι. Είχε αρκετή βιντεοθεραπεία το τελευταίο δεκαήμερο σχετικά με τον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός και το πόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής είναι ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν είχε φτιάξει ένα σωρό βίντεο για το τι έπρεπε να κάνουν οι παίκτες του για να έκαναν δύσκολη τη ζωή του Σουηδού επιθετικού. Ο τραυματισμός όμως του Μπεργκ είχε ως αποτέλεσμα να ανατρέψει τα πλάνα του Μπέντο και πλέον δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος «πράσινος» θα περάσει στην κορυφή.

Να καταλογιστεί πέναλτι - Απόδοση 3,30 στον Stoiximan.gr

Όπως και να ‘χει, ο Μπέντο έχει ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του. Ξέρει ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που από το60’και μετά ξεμένει από δυνάμεις. Ξέρει ότι αν πιεστεί ψηλά ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει λάθη και να επωφεληθεί ο αντίπαλος. Εκεί θα ποντάρει ο Μπέντο. Σε ένα καλό ξεκίνημα αλά… ΑΕΚ και στο να παίξει όπως με τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο 20λεπτο. Όταν άρχισε δηλαδή ο "Δικέφαλος του βορρά" να παραδίδει πνεύμα, οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν αντοχές και πνευμόνια, πιέζοντας με κάθε τρόπο για τη νίκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK