Αντί να... πνιγεί πήγε Βέρτη και “κάηκε” ο Ταχτσίδης

Ούτε το βαρύ 3-0, ούτε οι... σκληρές κουβέντες του Βαγγέλη Μαρινάκη χάλασαν την διάθεση του Παναγιώτη Ταχτσίδη και έτσι με το που επέστρεψε από τα Γιάννινα χθες βράδυ πήγε να διασκεδάσει μαζί με την σύζυγό του στο YTON. Το Contra.gr παρουσιάζει την επίμαχη φωτό που έκανε έξαλλους τους οπαδούς και προκάλεσε την κλήση του σε απολογία από τη διοίκηση.

Αντί να... πνιγεί πήγε Βέρτη και “κάηκε” ο Ταχτσίδης

Κανονικά έπρεπε αντί να γυρίσετε να μείνετε όλοι εκεί, διότι δεν μπορεί να είστε παίκτες του Ολυμπιακού εσείς! Αντί να σας πούμε καλές διακοπές, θα σας πούμε να πάτε να... πνιγεί τε”!Τάδε έφη Βαγγέλης Μαρινάκης! Για την ακρίβεια το αγανακτισμένο μήνυμα του ιδιοκτήτη της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ όπως μεταφέρθηκε σε όλη την ομάδα στα αποδυτήρια των “Ζωσιμάδων”.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης πάντως δεν πρέπει να το πήρε...κατάκαρδα για την τραγική (στο β΄ ημίχρονο) εμφάνιση, ούτε της... μετρητοίς το “μήνυμα” του Μαρινάκη, αν κρίνουμε από το οτι χθες βράδυ, με το που γύρισε η αποστολή των “ερυθρόλευκων “ από τα Ιωάννινα, έκανε νυχτερινή έξοδο!! Δεν κράτησε έστω τα... προσχήματα. Πήγε στον μαγαζί που τραγουδάει ο φίλος του Νίκος Βέρτης, προφανώς για να... ξεχαστεί αλλά δεν ήθελε και πολύ για να... παρεξηγηθεί.

Αντί να... πνιγεί πήγε Βέρτη και “κάηκε” ο Ταχτσίδης

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν, όχι όμως, με τον καλύτερο τρόπο βέβαια για τον Ολυμπιακό, οπότε οι παίκτες του από το το βράδυ της Κυριακής ουσιαστικά ήταν σε... διακοπές. Αυτό εκμεταλλεύτηκε και ο Ταχτίδης που πήγε μαζί με την σύζυγό του Ζέτα Θεοδωροπούλου στο δημοφιλές ΥΤΟΝ (το μαγαζί που γιόρτασε τα επινίκια τίτλου, μετά την νίκη επί του Λεβαδεικού και η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ).

Το αποτέλεσμα; Η επίμαχη φωτογραφία του Ταχτσίδη από την μεταμεσονύχτια έξοδό του να κυκλοφορήσει ακόμη κι ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού, με τα αρνητικά σχόλια να δίνουν και να παίρνουν και την ΠΑΕ Ολυμπιακός πριν από λίγο να τον καλεί σε απολογία.

Για την ιστορία ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχει συμβόλαιο ως το 2020 ενώ δαπανήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι 700.000 € προς την Τορίνο, για την αγορά του.

Για του λόγου το αληθές, όσον αφορά στο πώς αντιμετώπισαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού το εν λόγω “νυχτοπερπάτημα” του Ταχτσίδη στο συγκεκριμένο τάιμινγκ, υπήρχε το σκληρό ποστάρισμα της “Ηλιούπολης – Μπραχάμι Θύρα 7”, η οποία είχε μάλιστα αναρτήσει και την επίμαχη φωτογραφία στο Facebook τους.

Ε.ΜΙΧΟΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK