Αντίστροφη μέτρηση για τους "κομμένους"

Πλησιάζει το τέλος του Παϊτίμ Κασάμι από τον Ολυμπιακό. Τι συμβαίνει με τον Σπύρο Ρισβάνη που εδώ και σχεδόν έναν μήνα ψάχνεται στο εξωτερικό.

Αντίστροφη μέτρηση για τους "κομμένους"
risvanis goutas kasami

Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός διέρρεε προς τον Τύπο ότι “τέλος οι μεταγραφικές συζητήσεις εώς τη ρεβάνς με την Παρτιζάν”, έρχονται στο προσκήνιο διάφορες κουβέντες για τους παίκτες που κάνουν μόνοι τους προπόνηση και τους έχει ζητηθεί να βρουν ομάδα...

Πρώτος και... καλύτερος ο Παϊτίμ Κασάμι. Είναι ίσως το μόνιμο πρόβλημα του Ολυμπιακού τα τελευταία τρία χρόνια. Ο Ελβετός που είναι 100% επαγγελματίας και πηγαίνει κανονικά στο Ρέντη για τις προπονήσεις του, ετοιμάζει βαλίτσες για... άλλες πολιτείες.

Ήδη στην πατρίδα του υποστηρίζουν ότι επειδή δεν βρίσκει κάτι σε Ιταλία ή Αγγλία, σκέφτεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει στην Ελβετία για λογαριασμό της Γκρασχόπερς. Στην Ελβετία μάλιστα τονίζουν ότι επειδή λήγει και το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό σε έναν χρόνο, δεν αποκλείεται στο τέλος να μείνει ακόμα και... ελεύθερος.

Δεν έχει νόημα να δοθεί δηλαδή δανεικός και συν τοις άλλοις δεν υπάρχει τόσο καιρό μία ομάδα που να έχει χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού και να του έχει ζητήσει με κάθε επισημότητα τον Παϊτίμ. Η αλήθεια είναι πώς μόνο η Γκρασχόπερς έχει δείξει ζεστό ενδιαφέρον και θέληση να τον αποκτήσει...

Στους υπόλοιπους “κομμένους” ο Σπύρος Ρισβάνης ψάχτηκε σε Πορτογαλία, Βέλγιο και Ολλανδία. Ένα είναι το σίγουρο: Ο Αστέρας Τρίπολης τον θέλει σαν τρελός και ο νεαρός στόπερ το γνωρίζει αυτό. Ωστόσο, ήθελε να εξαντλήσει τα περιθώρια για να βρει ομάδα του εξωτερικού. Το τι θα συμβεί θα φανεί ίσως και την επόμενη εβδομάδα. Δεν μπορεί να τραβήξει περισσότερο, μιας και μπαίνουμε στον Αύγουστο και ο Ρισβάνης θέλει να βρει το συντομότερο δυνατόν την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Ένα ερωτηματικό παραμένει και ο Δημήτρης Γούτας, ο οποίος έχει “κόπηκε” από την Κορτράικ λόγω Γιάννη Αναστασίου. Ένας Αναστασίου που “έφαγε” και τους Σηφάκη, Παπάζογλου από την βελγική ομάδα. Ο Γούτας λοιπόν κάνει προπονήσεις στο Ρέντη και περιμένει στο ακουστικό του κάτι από το εξωτερικό. Δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι προς το παρόν στον ορίζοντα και ίσως θα πάει πιο πίσω η υπόθεσή του σε σχέση με τους Ρισβάνη και Κασάμι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK