Από Νίλμαρ και Βάγκνερ Λοβ μέχρι Σαμάκ και Σόμπις!

Έτοιμος να «κλείσει» φορ-δυναμίτη ο Ολυμπιακός. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ.

Από Νίλμαρ και Βάγκνερ Λοβ μέχρι Σαμάκ και Σόμπις!

Η αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού που θα φέρει τη σφραγίδα του Πάουλο Μπέντο ξεκίνησε. Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από καλά ενημερωμένες πηγές οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να ενισχύσουν την επίθεσή τους με επιθετικό, το όνομα του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση.

Λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητά του δεν έχουν διαρρεύσει επίσημα, ωστόσο, πρόκειται για έμπειρο και γνωστό στράικερ, ο οποίος δεν είναι Ευρωπαίος, αλλά είναι ικανός να κάνει τη διαφορά και να προσδώσει ποιότητα στη γραμμή κρούσης.

Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στόχος που έχουν προσεγγίσει οι πρωταθλητές Ελλάδας έχει προϋπηρεσία σε υψηλό επίπεδο, ωστόσο, διίστανται σε ό,τι αφορά το τωρινό του status. Άλλοι επιμένουν πως πρόκειται για ελεύθερο ποδοσφαιριστή κι άλλοι πως δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να το σπάσει και να βρεθεί στον Πειραιά.

Η περίπτωση Νίλμαρ

Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση που γράφθηκε σήμερα και όλα τα δεδομένα τον... φωτογραφίζουν, είναι ο σπουδαίος Βραζιλιάνος διεθνής φορ Νίλμαρ (32 ετών) της Αλ Νασρ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο οποίος φέρεται να είναι φευγάτος και φαίνεται πως συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ ακριβός.

ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Στον Ολυμπιακό έχει προταθεί το τελευταίο διάστημα ο 33χρονος Μπάστος της Ιντερνασιονάλ, ο οποίος, όμως, είναι εξτρέμ κι όχι σέντερ φορ, αλλά θα μπορούσε να αποκτηθεί πιο εύκολα απ’ ότι άλλοι συμπατριώτες του με υψηλότερα κασέ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, πάντως, ότι ο Πάουλο Μπέντο, εργάστηκε τους τελευταίους μήνες στη Βραζιλία και δη στην Κρουζέιρο. Αν ρίξει κανείς μια προσεκτική ματιά στο ρόστερ, θα διαπιστώσει ότι κι εκεί υπάρχει μια περίπτωση που δεν περνά απαρατήρητη.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό έχουν διαρρεύσει διάφορα ονόματα που μπορεί να ταιριάζουν στο κάδρο. Στο προφίλ... αναζήτησης ταιριάζουν τα ονόματα του Μαροκινού διεθνούς Μαρουάντ Σαμάκ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κρίσταλ Πάλας, αλλά και του συμπαίκτη και συνομήλικού του (32), Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

Δεν είναι λίγοι, ωστόσο, εκείνοι που επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός έχει κεντράρει «λάτιν» στράικερ και δη Βραζιλιάνο, λόγω και των στενής σχέσης που έχουν με την Πορτογαλία εδώ και πολλά χρόνια. Σε αυτή την κατηγορία έχουν ακουστεί και γραφτεί ορισμένα πολύ δυνατά ονόματα.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Βάγκνερ Λοβ της Μονακό (32), ο οποίος πέρυσι έπαιξε 12 ματς στο «Σαμπιονά» με 4 γκολ, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο. Από την ομάδα του «Πριγκιπάτου», ωστόσο, ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει τον Αμπιντάλ, αλλά και τους Εντινγκά, Μεντζανί, άρα υπάρχει δίοδος, μέσω Καρεμπέ, Μοδέστο, αλλά και του πρώην αθλητικού διευθυντή και νυν μάνατζερ, Πιέρ Ισά.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΟΜΠΙΣ

Πρόκειται για τον 31χρονο –πρώην διεθνή- στράικερ Ραφαέλ Σόμπις, ο οποίος παίζει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν επαφές ανάμεσα στην πλευρά του Μπέντο και της Κρουζέιρο αναφορικά με το ύψος της αποζημίωσης μετά από τη λύση της συνεργασίας. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, λόγω του ότι κόουτς και παίκτης δούλεψαν μαζί, να υπάρχει διάθεση επέκτασης της συνεργασίας στον Ολυμπιακό...

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, όλα βρίσκονταν σε υποθετικό σενάριο, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το παραμικρό. Είναι πολύ πιθανό, άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» να δρουν σε περισσότερα από ένα «μέτωπα», άρα θα χρειαστεί λίγη ακόμη υπομονή. Υπάρχει, ωστόσο, η αίσθηση, για κάποιους βεβαιότητα, ότι μέχρι το βράδυ ή το αργότερο αύριο θα υπάρξει νέα άφιξη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μάρτινς: "Mεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, θέλω να κατακτήσω τίτλους"

News 24/7

24MEDIA NETWORK