Από την Μαρσέιγ στον... Ολυμπιακό ο Ματιέ!

Το όνομα του Ζερεμί Ματιέ ακουγόταν έντονα για την Μαρσέιγ το βράδυ της Τρίτης όμως σύμφωνα με Γάλλο ρεπόρτερ ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα προτάθηκε και σε Ολυμπιακό!

Barcelona's Jeremy Mathieu clenches his fist after scoring his side's first goal as Real Madrid's Sergio Ramos, right, fails to stop him during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium, in Barcelona, Spain, Sunday, March 22, 2015. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Jeremy Mathieu clenches his fist after scoring his side's first goal as Real Madrid's Sergio Ramos, right, fails to stop him during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium, in Barcelona, Spain, Sunday, March 22, 2015. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ο Ζερεμί Ματιέ φαίνεται πως δεν έχει θέση στην Μπαρτσελόνα που χτίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τη νέα σεζόν και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν μέσα στο καλοκαίρι για τους "μπλαουγκράνα", με το ερώτημα που τίθεται πλέον να είναι "ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του 34χρονου Γάλλου μπακ".

Την Τρίτη, όλα έδειχναν πως η Μαρσέιγ είναι η ομάδα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για τον επαναπατρισμό του πολύπειρου άσου μετά από οκτώ χρόνια παραμονής στην Primera Division (5 στην Βαλένθια, 3 στην Μπαρτσελόνα), ωστόσο φαίνεται πως δεν παίζει μόνη της μπάλα!

Όπως αποκάλυψε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter ο Γάλλος δημοσιογράφος Ρομέν Κολέ-Γκοντέν (οποίος εργάζεται για το γαλλικό Canal+ και το Eurosport) ο αμυντικός των "μπλαουγκράνα" έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να αναζητούν σέντερ μπακ ανεξάρτητα από το ποιός προπονητής θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου τους αυτή τη σεζόν.

Photo Credits: AP Photo/Emilio Morenatti

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK