Από το... για τα λεφτά τα κάνεις όλα στο... θρύλε των γηπέδων!

Ο Χριστοδουλόπουλος ξεδίπλωσε ξανά το... ταλέντο του στο τραγούδι. Την πρώτη φορά που τον ακούσαμε να άδει ήταν στην κοπή της πίτας της ΑΕΚ όταν είπε το: "Για τα λεφτά τα κάνεις όλα". Μερικούς μήνες αργότερα, όντας παίκτης του Ολυμπιακού άλλαξε ρεπερτόριο, το έκανε πιο οπαδικό και ξεσήκωσε τους συμπαίκτες του.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΤΟΤΣΑΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΤΟΤΣΑΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος όταν πιάσει μικρόφωνο στα χέρια του κάνει... μπαμ.

Όταν ήταν παίκτης της ΑΕΚ, στην κοπή της πίτας των πρωταθλητών "απάντησε" στην πρόκληση του Δημήτρη Μελισσανίδη η οποία ήταν εξής, αμέσως μόλις έγιναν γνωστοί οι τυχεροί των φλουριών " ...και 1.000 ευρώ δώρο από εμένα σε όποιον πει ένα τραγούδι στο μικρόφωνο..."

Τότε ήταν η στιγμή που ο 31χρονος winger τραγούδησε το " ...για τα λεφτά τα κάνεις όλα..."

Μερικούς μήνες αργότερα, ο Λάζαρος που έχει άλλαξε ομάδα και πήγε στον Ολυμπιακό, άλλαξε και ρεπερτόριο, διότι πλέον θ' αγωνίζεται στην ομάδα που υποστηρίζει από μικρό παιδί.

Συγκεκριμένα, ο Χριστοδουλόπουλος ανέβηκε σε μια καρέκλα και μίλησε (στα αγγλικά) στους συμπαίκτες του για ενότητα, ενώ κατόπιν αποφάσισε και να τραγουδήσει!

Η επιλογή; Ο ύμνος του Ολυμπιακού...

Οι λέξεις περιττεύουν από εδώ και πέρα, ας... μιλήσει το VIDEO, που το ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media ο ποδοσφαιρικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κούλης Δουρέκας:

News 24/7

24MEDIA NETWORK