Από τον Ολυμπιακό στην FIFA ο Γιαννίκος

Ο Θεόδωρος Γιαννίκος άφησε τη θέση του αντιπροέδρου που είχε στον Ολυμπιακό καθώς αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Μετά από χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό είτε από τη θέση του νόμικου εκπροσώπου είτε από αυτή του αντιπροέδρου, ο Θεόδωρος Γιαννίκος αποτελεί παρελθόν από τους πρωταθλητές Ελλάδας καθώς από εδώ και πέρα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην FIFA.

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραίτηση του Αντιπροέδρου, Θεόδωρου Γιαννίκου, από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Ο κ. Γιαννίκος διετέλεσε επί σειρά ετών Νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εκπροσώπησε τον Σύλλογο με απόλυτη επιτυχία σε σημαντικές θέσεις με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στο ΔΣ του ECA (European Clubs Association).

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τον ευχαριστεί και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στη FIFA, όπου αναλαμβάνει τη Διεύθυνση των Μελών Ομοσπονδιών (Director of Member Associations Services), με έδρα τη Ζυρίχη", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!