Από τον Ολυμπιακό στην FIFA ο Γιαννίκος

Ο Θεόδωρος Γιαννίκος άφησε τη θέση του αντιπροέδρου που είχε στον Ολυμπιακό καθώς αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Μετά από χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό είτε από τη θέση του νόμικου εκπροσώπου είτε από αυτή του αντιπροέδρου, ο Θεόδωρος Γιαννίκος αποτελεί παρελθόν από τους πρωταθλητές Ελλάδας καθώς από εδώ και πέρα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην FIFA.

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραίτηση του Αντιπροέδρου, Θεόδωρου Γιαννίκου, από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Ο κ. Γιαννίκος διετέλεσε επί σειρά ετών Νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εκπροσώπησε τον Σύλλογο με απόλυτη επιτυχία σε σημαντικές θέσεις με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στο ΔΣ του ECA (European Clubs Association).

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τον ευχαριστεί και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στη FIFA, όπου αναλαμβάνει τη Διεύθυνση των Μελών Ομοσπονδιών (Director of Member Associations Services), με έδρα τη Ζυρίχη", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!