Από τον Ολυμπιακό στην Τσίβας: Ο Πουλίδο εξηγεί γιατί έφυγε...

Ο Άλαν Πουλίδο λύνει όλες τις απορίες. Κυρίως αυτήν που αφορά τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στην Τσίβας.

Από τον Ολυμπιακό στην Τσίβας: Ο Πουλίδο εξηγεί γιατί έφυγε...

Έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να φύγει από την Τίγκρες και να παίξει στον Ολυμπιακό. Ρίσκαρε σε μεγάλο βαθμό την καριέρα του μένοντας εκτός δράσης για κάμποσο και επέμεινε μέχρι τέλους με μόνο στόχο ν' αγωνιστεί στην Ελλάδα ως πρώτο βήμα για την εδραίωση στην Ευρώπη.

Δεν αντέδρασε όταν πήγε στον Λεβαδειακό και όταν επέστρεψε για μονιμοποιηθεί στου Ρέντη πάλεψε για να κερδίσει τη θέση του. Άρχισε να παίζει και σιγά-σιγά να βρίσκει ρόλο. Πριν όμως από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου έλαβε την απόφαση να φύγει. Και να γυρίσει στο Μεξικό που βίωσε μία από τις πιο ψυχοφθόρες στιγμές, αφού απήχθη από αγνώστους.

Για όλα αυτά ο Άλαν Πουλίδο μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "ESPN Radio Formula", εξηγώντας τι μεσολάβησε και τον ώθησε ν' αποδεχθεί την πρόταση της Τσίβας.

Από τον Ολυμπιακό στην Τσίβας: Ο Πουλίδο εξηγεί γιατί έφυγε...

Διαβάστε όσα είπε: " Νομίζω ότι είναι μια ομάδα που θα με βοηθήσει να πολλές συμμετοχές, αυτό που ψάχνω για να επανέλθω στο επίπεδο μου που με έφερε στην εθνική και ξέρω ότι αν κάνω τα πράγματα σωστά στην Τσίβας θα λάβω μια κλήση και προφανώς για μένα αυτός είναι ένας στόχος.

Για μένα δεν είναι πισωγύρισμα η επιστροφή μου, αλλά ερχόμενος στην Τσίβας θα προσπαθήσω να είμαι στην καλύτερη κατάσταση και να γυρίσω στην εθνική ακόμη και στην Ευρώπη πάλι κάποια στιγμή"

Πιστεύω πως αν κάνω σωστά πράγματα και συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο μπορώ να επιστρέψω.

Πάντα προσπαθείς να παλεύεις για τα όνειρά σου, θεωρώ τον εαυτό μου ένα άτομο που πάντα παλεύει και προσπαθεί να πετύχει όσα σχεδιάζει. Εκείνη την εποχή, ήμουν αποφασισμένος να εκπληρώσω ένα συγκεκριμένο όνειρο, να αγωνιστώ στην Ευρώπη, να δοκιμαστώ στο Champions και στο Europa League. Ίσως δεν περίμενα ή σχεδίαζα να επιστρέψω τόσο σύντομα στο Μεξικό, αλλά το ποδόσφαιρο έχει τόσα απρόοπτα και οι καταστάσεις μεταβάλλονται. Νομίζω πάντως ότι έμαθα αρκετά πράγματα που θα με κάνουν κάνει καλύτερο να συνεχίσω ό,τι κι αν έρθει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK