ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στο τιμ των αρχηγών ο Λάζαρος!

Ο Πέδρο Μαρτίνς επιβραβεύοντας την προσπάθεια, τη θέληση και την ηγετική φυσιογνωμία του Λάζαρου τον συμπεριέλαβε στο τιμ των αρχηγών, παρότι δεν έχει κλείσει ούτε δύο μήνες ως παίκτης του Ολυμπιακού. Μαζί του άλλοι τρεις Έλληνες εκ των οποίων δύο που επέστρεψαν κι ένας ξένος. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο του Contra.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στο τιμ των αρχηγών ο Λάζαρος!

Τι κι αν μετράει μόλις δύο μήνες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη; Σε αυτό το διάστημα πρόλαβε να πετύχει 4 γκολ (σε δύο συμμετοχές), να μπει στις καρδιές των οπαδών του Ολυμπιακού και να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς να τον συμπεριλάβει στο τιμ των αρχηγών!

Αναφερόμαστε φυσικά στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο του στις ομάδες του Big-4 και φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα που λαχταρούσε από παιδί, θα φορέσει μέσα στη σεζόν και το περιβραχιόνιο.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε σε όλη την ομάδα, εντός αποδυτηρίων, ο Πορτογάλος τεχνικός πριν από μερικές ημέρες, ο Λάζαρος θα συμπληρώσει την πεντάδα των «κάπτεν» που απαρτίζουν συνολικά τέσσερις Έλληνες κι ένας ξένος.

Πρώτος αρχηγός είναι ο Κώστας Φορτούνης, όπως άπαντες διαπιστώσαμε και στα δύο παιχνίδια με τη Λουκέρνη. Ακολουθεί ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και δύο Έλληνες που επέστρεψαν στη διάρκεια του καλοκαιριού. Πρόκειται για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και τον Βασίλη Τοροσίδη. Με αυτή τη σειρά.

Πέμπτος αρχηγός τοποθετήθηκε ο νεοφερμένος Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος συμπεριφέρεται και παίζει, από την πρώτη μέρα, σα να είναι χρόνια μέλος της ομάδας, ενώ υπάρχει κι άλλη μία εναλλακτική επιλογή.

Πρόκειται για τον Λευτέρη Χουτεσιώτη, ο οποίος μετράει ήδη έξι σεζόν ως παίκτης της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού και διανύει την έβδομη, ενώ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK