Αποστολή με... μήνυμα από τον Λεμονή

Ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε τους 22 παίκτες για το ματς με την Κέρκυρα και εντύπωση προκαλούν τα ονόματα που έχουν... κοπεί. Ειδικότερα σε δυο περιπτώσεις ίσως να είναι προπομπός ενόψει... Γενάρη.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
emenike ofoe EUROKINISSI

Την Κυριακή (26/11) ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στις 19:30 στην Κέρκυρα και θέλει το τρίποντο έτσι ώστε να παραμείνει σε τροχιά κορυφής.

Ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου τους 22 ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για το ματς με τους Φαίακες και η αλήθεια είναι πως από τις επιλογές του καταλαβαίνουμε πως θέλει να στείλει πολλά... μηνύματα.

Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

Καρσελά και Βούκοβιτς δεν βρίσκονται στην αποστολή με τους δυο παίκτες, ωστόσο, να ταξιδεύουν κανονικά στην Πορτογαλία για το ματς με την Σπόρτινγκ την Τετάρτη που μας πέρασε.

Από εκεί και πέρα σταθερά εκτός πλάνων είναι ο Μίλιτς με τον Ζντιέλαρ, ενώ ο Εμενίκε, προφανώς, παραμένει ακόμα ανέτοιμος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK