Αποχαιρέτησε με συγκινητικό μήνυμα ο Ζιλέ

Λίγες ημέρες μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο Γκιγιόμ Ζιλέ επέλεξε να πει αντίο στους φίλους της Ναντ μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram!

Αποχαιρέτησε με συγκινητικό μήνυμα ο Ζιλέ
INTIME SPORTS

O Ολυμπιακός και η προοπτική συμμετοχής στο Champions League αποτελούν μία τεράστια πρόκληση στην καριέρα του Γκιγιόμ Ζιλέ όμως αυτό δεν σημαίνει πως διαγράφει μονοκοντυλιάς το παρελθόν του.

Τουναντίον, λίγα 24ωρα μετά την έλευσή του στη χώρα μας όπου υπέγραψε συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας αλλά και το ντεμπούτο του κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο 33χρονος Βέλγος μέσος θέλησε να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της πρώην ομάδας του, της Ναντ, μέσω μηνύματος στο Instagram.

"Αγαπητή Ναντ, αγαπητοί φίλαθλοι της Ναντ και φυσικά παίκτες και επιτελείο, θέλω να σας ευχαριστήσω για τις υπέροχες στιγμές που πέρασα μαζί σας. Είμαι υπερήφανος που φόρεσα τα χρώματά σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία περί αυτού. Δεν έφυγα από την Ναντ για αρνητικούς λόγους.

Από το πρώτο μου παιχνίδι απέναντι στην Σεντ Ετιέν απολάμβανα να αγωνίζομαι στο "Μπουζουάρ". Δεν έπεσα έξω όταν δήλωσα ότι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και οι οπαδοί της ομάδας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να υπογράψω στη συγκεκριμένη ομάδα.

Οι τελευταίοι 6 μήνες ήταν μια απερίγραπτη εμπειρία για εμένα και την ομάδα και είμαι χαρούμενος που φτάσαμε όλοι μαζί το σύλλογο στην 7η θέση. Σας εύχομαι τα καλύτερα, αυτός ο σύλλογος καταδικασμένος να βρίσκει την κορυφή", έγραψε χαρακτηριστικά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK