Έξω οι Ντε Λα Μπέγια και Μάριν

Ο Στέφανος Καπίνο είχε από το παιχνίδι με την ΑΕΛ πρόβλημα στον ορθό μηριαίο και στην τελευταία προπόνηση διαπιστώθηκε ότι έχει ένα οίδημα μένοντας εκτός. Ο Ντε Λα Μπέγια "πλήρωσε" την εμφάνισή του με την Λάρισα.

Έξω οι Ντε Λα Μπέγια και Μάριν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Στέφανος Καπίνο θα υπερασπιζόταν την εστία του Ολυμπιακού κόντρα στην Οσμανλίσπορ, τελικά ένας τραυματισμός (οίδημα στον ορθό μηριαίο) τον αφήνει εκτός "μάχης".

Ο διεθνής γκολκίπερ από το ματς με την ΑΕΛ είχε νιώσει ενοχλήσεις και σήμερα (15/2) στάθηκαν ικανές να τον αφήσουν έξω.

Από την άλλη, η έκπληξη ακούει στο όνομα του Αλμπέρτο ντε Λα Μπέγια, ο οποίος προφανώς "πλήρωσε" τα λάθη του στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με την ΑΕΛ. Οπότε, τον Σισοκό θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Μπέντο.

Eκτός 18άδας και ο Μάρκο Μάριν, με τον Πορτογάλο να παίρνει στην αποστολή τον Μανθάτη και να αφήνει έξω τον Γερμανό άσο.

Έξω φυσικά είναι και οι Ιντέγε και Ελιουνούσι, όπως και ο τιμωρημένος Ντα Κόστα. Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK