Άσο της Ατλέτικο "κέρδισε" ο Μίλιτς για μεταγραφή στον Ολυμπιακό!

Πορτογαλικό δημοσίευμα αναδεικνύει τον έτερο διεκδικητή της θέσης του αριστερού μπακ στους πρωταθλητές Ελλάδας την οποία "καπάρωσε" ο Χρβόγε Μίλιτς. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Ολυμπιακός εξέτασε και την περίπτωση παίκτη που είχε αγοράσει η Ατλέτικο για 10 εκατ. ευρώ.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΧΡΒΟΓΕ ΜΙΛΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΧΡΒΟΓΕ ΜΙΛΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αμέσως μόλις κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ισπανία, η Ατλέτικο αγόρασε από την Γρανάδα τον αριστερό μπακ από την Βραζιλία, Γκιγέρμε Σικέιρα.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Ντιέγκο Σιμεόνε και γι'αυτο άλλωστε δεν δίστασε να πληρώσει 10.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο Γκιγέρμε που έχει καλό όνομα στην Ευρώπη, φόρεσε τις φανέλες των Ίντερ, Ουντινέζε, Μπενφίκα και Ατλέτικο, πέρασε από το μικροσκόπιο των ανθρώπων του Ολυμπιακού σύμφωνα με τη σελίδα Ora Bolas, χωρίς τελικά το... φλερτ να προχωρήσει σε "γάμο".

Στην "κούρσα" για τη θέση του αριστερού μπακ, ο Χρβόγε Μίλιτς από την Κροατία "κέρδισε" τον Σικέιρα και αποκτήθηκε από τους "ερυθρόλευκους"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK