Αυτή είναι η εκτός έδρας εμφάνιση του Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία της εκτός έδρας εμφάνισης των "ερυθρολεύκων". Δείτε την.

Αυτή είναι η εκτός έδρας εμφάνιση του Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με την adidas έδωσαν στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της εκτός έδρας εμφάνισης των "ερυθρολεύκων". Σε αυτή κυριαρχεί το γκρι χρώμα με μερικές κόκκινες λεπτομέρειες.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η "πρώτη" μας φανέλα, εκείνη δηλαδή των εντός έδρας εμφανίσεων, ξετρέλανε άπαντες καθώς είναι γνωστό ότι... Red Always Rules! Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτεται και η "δεύτερη" φανέλα του Ολυμπιακού που θα χρησιμοποιείται στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας τη σεζόν (2016/17) που αρχίζει σε λίγες μέρες και επισήμως. Και τα αποκαλυπτήριά της αποδεικνύουν πως αν θέλει κάποιος δεν στερεύει από ωραίες ιδέες. Η νέα μας εμφάνιση έρχεται να προκαλέσει ακριβώς τα ίδια συναισθήματα. Έρχεται για να (ξε)τρελάνει κόσμο για μία ακόμη φορά!

Όπως μπορείτε να δείτε η adidas είναι στα καλύτερά της αντλώντας έμπνευση από έναν κορυφαίο Σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Φινέτσα, στυλ και καινοτόμες τεχνολογίες συνδυάζονται αρμονικά σ' αυτή την υπέροχη γκρι εμφάνιση με τις κόκκινες λεπτομέρειες και τις διαγώνιες ρίγες κατά μήκος του στήθους που σχεδιάστηκαν σε τόνους του λευκού και (επίσης) του γκρι. Το σχεδιασμό της φανέλας συμπληρώνουν τα 4 χρυσά αστέρια πάνω από το σήμα του Ολυμπιακού, τα οποία συμβολίζουν τα 43 πρωταθλήματα του Συλλόγου μας. Στην εσωτερική λαιμόκοψη αναγράφεται η φράση “We keep on dreaming”, που έχει στόχο να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου, αφού αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που θα βλέπουν πριν φορέσουν τη φανέλα τους και μπουν στο αντίπαλο γήπεδο. Τέλος, το σορτσάκι της εμφάνισης είναι επίσης γκρι με τις τρεις κόκκινες ρίγες της adidas στα πλαϊνά. Μάλιστα, τη νέα μας εμφάνιση θα την φορέσει για πρώτη φορά η ομάδα απόψε στο φιλικό αγώνα κόντρα στην Club Brugge KV στο Roeselare Stadium.

Καινοτόμες τεχνολογίες adidas

Η φανέλα της νέας εκτός έδρας εμφάνισης του Ολυμπιακού ενσωματώνει τις κορυφαίες καινοτομίες της adidas. Η τεχνολογία ClimaCool™ σε συνδυασμό με τα ειδικά 3D υφάσματα που βρίσκονται τοποθετημένα σε καίρια σημεία εφίδρωσης του σώματος, εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ροή αέρα και επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει και να διατηρεί τη θερμοκρασία του σε χαμηλά επίπεδα, ώστε οι παίκτες να παραμένουν στεγνοί και άνετοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Ταυτόχρονα, η νέα φανέλα του Ολυμπιακού προσφέρει στους αθλητές ασύγκριτη εφαρμογή για μέγιστη άνεση και ελευθερία κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο.

Η νέα εκτός έδρας εμφάνιση του Ολυμπιακού είναι διαθέσιμη στα adidas stores και στο Red Store από σήμερα, 15 Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κόντρα σε παλιούς γνώριμους Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK