Δεν είναι μονάχα ο Ρομαό που φεύγει...

Την πόρτα εξόδου από τον Ολυμπιακό που άνοιξε ο Εμενίκε, πέρασε ήδη ο Οφόε κι ακολουθεί κατά πόδας ο Ρομαό. Ποιος φαίνεται πως είναι ο επόμενος στη... σειρά.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Αλεξίς Ρομαό EUROKINISSI

Τον Αλεξίς Ρομαό ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον είδε από την αρχή με καλό μάτι. Δεν του ταίριαζε ένα βαρύ σκαρί γι' αυτό που θέλει στον άξονα και παρόλο που τον είχε μαζί του στα δύο στάδια προετοιμασίας και τον χρησιμοποίησε για να σχηματίσει σφαιρική άποψη κατέληξε πως άλλον χαφ έχει ανάγκη. Πιο νέο και γρήγορο, που να μπορεί να μεταφέρει την μπάλα και όχι μόνο να κόβει.

Γι' αυτό και ο έμπειρος μέσος από το Τόγκο, αφού δεν υπολογίζεται, ενημερώθηκε να βρει ομάδα. Την οποία, ως άριστος επαγγελματίας που δεν θέλει να προκαλεί προβλήματα και να "κάθεται" σ' ένα συμβόλαιο 600 χιλιάδων, μάλλον βρήκε (Ρεμς). Η μπογιά του, άλλωστε, εξακολουθεί να περνάει στη Γαλλία, ακόμη κι αν πρόκειται για ομάδα της δευτεροτρίτης ταχύτητας.

Ο Ρομαό έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί σε διάστημα λίγων μόνο ημερών από τον Πειραιά. Η αρχή είχε γίνει με τον Εμάνουελ Εμενίκε, προτού το Σάββατο γίνει γνωστό πως ο Οτζίτζα-Οφόε κατέληξε στη βελγική Γάνδη.

Ο επόμενος της λίστας φαίνεται πως είναι ο Μάρκο Μάριν. Τυχαίο δεν είναι, σε καμία περίπτωση, το γεγονός πως δεν έπαιξε καθόλου κόντρα στην Γκενκ. Το έχει λάβει το μήνυμα ο Γερμανός, που έχει δώσει δικαιώματα αγωνιστικά ή μη, και ψάχνεται γι' αλλού. Αν θα βρεθεί φόρμουλα να φύγει ή θα του δοθεί... τρίτη ευκαιρία (σ.σ. μάλλον απίθανο), θα διαπιστωθεί πολύ σύντομα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK