Δεν... πεθαίνει για στόπερ ο Μπέντο

Ακόμα κι αν δεν αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός τον Ιανουάριο, ο Πάουλο Μπέντο δεν θα τα "βάψει μαύρα". Πώς ερμηνεύεται η διαρροή του Ολυμπιακού ότι "αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα απόκτησης επιθετικού ή σε άλλη θέση".

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÐÏÅË - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / APOEL - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports / ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ ÊÙÓÔÁÓ)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÐÏÅË - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / APOEL - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports / ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ ÊÙÓÔÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

Σήμερα (30/12) είναι προγραμματισμένη η τακτική γενική συνέλευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εκεί όπου θα συζητηθούν κατά κύριο λόγο η έγκριση ή όχι των οικονομικών ζητημάτων, αλλά και η εκλογή νέου μέλους στο Δ.Σ. μετά τη "μεταγραφή" του Θοδωρή Γιαννίκου στη FIFA.

Δεν αποκλείεται να γίνει και μία κουβέντα γύρω από μεταγραφικής φύσεως ζητήματα, αν και η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν τέτοιες συζητήσεις γίνονταν μερικές μέρες αργότερα και όχι τις ημέρες που πραγματοποιούνταν οι τακτικές γενικές συνελεύσεις.

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΑΡΡΟΗ

Χθες (29/12) ο Ολυμπιακός διέρρευσε προς τον Τύπο – με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ανσαριφάρντ να έχει κλείσει – ότι δεν είναι τελειωμένη καμία μεταγραφή και πώς "αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα απόκτησης επιθετικού ή σε άλλη θέση".

Δεν το συζητάμε ότι αυτό που θα έπρεπε να "καίει" τους "ερυθρόλευκους" δεν ήταν τίποτε άλλο από την απόκτηση ενός στόπερ που θα έκανε τη διαφορά και όχι ενός κεντρικού αμυντικού που θα ερχόταν στο λιμάνι μόνο και μόνο για να πει ο Ολυμπιακός ότι "πήραμε παίκτη".

ΔΕΝ "ΚΑΙΓΕΤΑΙ" Ο ΜΠΕΝΤΟ

Εδώ και μέρες στο Contra.gr έχουμε γράψει ότι από την ΠΑΕ υπάρχει μία διάθεση να ενισχυθεί η ομάδα στη συγκεκριμένη θέση με έναν ποδοσφαιριστή που θα έχει τις προδιαγραφές να παίξει βασικός με το "καλημέρα".

Σημασία όμως έχει τι λέει και ο προπονητής. Ο Μπέντο δεν δείχνει στην παρούσα φάση να "καίγεται" κιόλας για κεντρικό αμυντικό. Θεωρεί ότι με τους υπάρχοντες μπορεί να βγει ο Ιανουάριος! Είναι ρίσκο, είναι κάτι που μπορεί να καρδιοχτυπήσει αρκετό κόσμο, αλλά αυτή η αίσθηση είναι που βγαίνει από το περιβάλλον του Πορτογάλου τεχνικού.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είχε πρόβλημα αν η διοίκηση του έφερνε έναν κεντρικό αμυντικό. Ωστόσο, αν δεν προέκυπτε κάποια προσθήκη, δεν θα τα "έβαφε μαύρα". Κάπως έτσι είναι διαμορφωμένη η κατάσταση...

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός Μαουρίτσιο που ανήκει στην Λάτσιο και παίζει δανεικός στην Σπαρτάκ Μόσχας, ήταν το τελευταίο όνομα που γράφτηκε στα ρεπορτάζ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ακούγεται για δύο σερί καλοκαίρια, αλλά γενικότερα δεν είναι από τις περιπτώσεις που συγκινούν και ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Έχουν καλή άποψη, αλλά μέχρι εκεί.

Αναφορικά με τη χθεσινή επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ότι "αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα απόκτησης επιθετικού ή σε άλλη θέση", μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως. Από τη μία φαίνεται ότι υπάρχει μία πρόθεση από πλευράς Ολυμπιακού να στείλει ένα "μήνυμα" στον Ανσαριφάρντ (για τον οποίο αναμέναμε εξελίξεις πριν από την Πρωτοχρονιά) ότι δεν θα τον... παρακαλάνε κιόλας και από την άλλη, θέλουν να περάσουν και άλλο ένα μήνυμα σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα πώς το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στις 4 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ούτε Ανσαριφάρτ ούτε... άλλος
Υπέγραψε ο Σιόβας: οι όροι της συμφωνίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK