Διαβασμένος ο Μίλιτς μετά την ανακοίνωση

Ήρθε, πέρασε τα τεστ και υπέγραψε το συμβόλαιό του ο Χρβόγε Μίλιτς, δηλώνοντας έτοιμος για το όγδοο σερί πρωτάθλημα και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Διαβασμένος ο Μίλιτς μετά την ανακοίνωση
INTIME SPORTS

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Χρβόγε Μίλιτς δεν διέφερε από τις προηγούμενες της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Λιτή κι απέριττη, μετέφερε το μήνυμα με δέκα λέξεις.

Περισσότερο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του 28χρονου Κροάτη, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια και απέναντι στον Λεονάρντο Κούτρη θα διεκδικήσει τη θέση του βασικού αριστερού μπακ.

Τι είπε ο Μίλιτς; Όχι τα τετριμμένα, διότι ήρθε στην Ελλάδα ενημερωμένος. Αφενός για τα επτά σερί πρωταθλήματα αφετέρου για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού. Στόχος μου είναι να παίξω στο Champions League με τον Ολυμπιακό και να γράψουμε ιστορία! Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι επτά φορές συνεχόμενα πρωταθλητής, αλλά ποτέ δεν έχει κατακτήσει οκτώ σερί. Νομίζω ότι αυτοί οι δύο στόχοι είναι πιο σημαντικοί.

Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να παλέψει για αυτούς. Για τους φιλάθλους έχω το εξής μήνυμα: Να είναι όπως πάντα, οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο. Έχω δει πολλά βίντεο από τους φιλάθλους, δεν βλέπω την ώρα να βγω στο γήπεδο και να παίξω για εκείνους και ελπίζω ότι με τη δύναμή τους, όλη η ομάδα θα είναι καλύτερη", ανέφερε ο Μίλιτς μετά τις υπογραφές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK