Διπλή γκαντεμιά για Καρσελά!

Ο κακός Σεπτέμβριος των Πειραιωτών είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει – εκτός Ολυμπιακού - προβλήματα στον Μαροκινό "ζογκλέρ", Μεχντί Καρσελά. Διαβάστε πως την... πάτησε.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
karsela EUROKINISSI SPORTS

«Ενός κακού μύρια έπονται» έλεγε ο αρχαίος τραγικός ποιητής μας Σοφοκλής και μάλλον το συγκεκριμένο γνωμικό ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Μεχντί Καρσελά.

Ο Μαροκινός παρασύρθηκε από την κακή εικόνα του Ολυμπιακού μέσα στον Σεπτέμβριο. Δεν έγινε... Οφόε που διασώθηκε. Και στεκόμαστε στον Οφόε επειδή είναι νέα μεταγραφή, όπως και ο Καρσελά.

Ο πρώην παίκτης της Γρανάδα λοιπόν δεν κατάφερε μέσα στον Σεπτέμβριο να δώσει τις λύσεις που περίμεναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως ότι δεν τον πιστεύουν. Ίσα-ίσα που υποστηρίζουν ότι είναι ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής στα «φτερά» της επίθεσης, με τα όποια στραβά έχει στο παιχνίδι του. Ακόμα όμως δεν έχει βρει τον εαυτό του.

Ο Καρσελά λοιπόν μετά τον κακό Σεπτέμβριο, αποκλείστηκε και από την αποστολή του Μαρόκο για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Γκαμπόν στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ!

Μέχρι και τον Σεπτέμβριο ήταν κανονικά στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού Ερβέ Ρενάρ, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν του εστάλη το προσκλητήριο από την μαροκινή ομοσπονδία.

Σύμφωνα με τα όσα διέδιδαν στην πατρίδα του, ένας από τους λόγους είχε να κάνει με τις «χαμηλές πτήσεις» του στην Ελλάδα! Ναι μεν έχουν στο μυαλό τους και την κακή του εμφάνιση στο Μάλι – Μαρόκο (0-0) του Σεπτεμβρίου, αλλά κατά κύριο λόγο ο Καρσελά «πλήρωσε» τον αποκλεισμό του από την Εθνική λόγω κακού «ερυθρόλευκου» Σεπτέμβρη...

Και να έχετε υπόψη σας, αυτή η ιστορία με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα τον «πλήγωσε» τον Καρσελά, γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής που γουστάρει να φοράει το εθνόσημο. Ελπίζει ότι τον Νοέμβριο που παίζει με την Ακτή Ελεφαντοστού, θα είναι στις επιλογές του προπονητή του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK