Δύο φορ για μια θέση στον Ολυμπιακό!

Τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να φορτσάρει ώστε να "κλείσει" επιθετικό. Αργεντινοί και Πορτογάλοι ρεπόρτερ δίνουν τη δική τους "μάχη" με φόντο τον εκλεκτό του Πέδρο Μαρτίνς. Ποιες είναι οι δύο περιπτώσεις και ποιος θα "νικήσει" τελικά; Οι εξελίξεις... τρέχουν.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΓΚΕΝΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΓΚΕΝΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δημοσιεύματα σε Αργεντινή και Πορτογαλία φέρνουν τον Ολυμπιακό να ψάχνει επιθετικό σε δύο μέτωπα.

Στην Ιβηρική θεωρούν δεδομένο ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα αποκτήσουν μέσα στις επόμενες ώρες τον 28χρονο Ρουί Φόντε με δανεισμό από την Φούλαμ ( τον είχε αγοράσει 9.100.000 ευρώ από την Μπράγκα). Συγκεκριμένα, η "O Jogo" αποκαλύπτει ότι ο Ολυμπιακός έχει δώσει τα χέρια με το αγγλικό κλαμπ και μονάχα οι λεπτομέρειες απομένουν για να κλείσει οριστικά το "deal".

Δύο φορ για μια θέση στον Ολυμπιακό!

Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, όμως, επιμένουν ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς το τελευταίο διάστημα "δουλεύει" την υπόθεση του Φράνκο Σολδάνο ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε την προοπτική του Ερυθρού Αστέρα.

Στη χώρα του ταγκό, πάντως, επισημαίνουν ότι ο 23χρονος έχει ρήτρα που τον δεσμεύει με την ομάδα του την Σάντα Φε και όποιος ενδιαφέρεται να τον αγοράσει θα χρειαστεί να επενδύσει γύρω στα 4.000.000 ευρώ.

Το συμπέρασμα των πολλών δημοσιευμάτων, από δύο μεταγραφικά μέτωπα δείχνει ότι στο μεγάλο λιμάνι έχουν φορτσάρει για να πάρουν επιθετικό. Το μόνο που απομένει να δούμε είναι ποια από τις δύο παραπάνω περιπτώσεις θα τσουλήσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK