Έφερε πρόταση και... ετοιμάζει βαλίτσες ο Σιόβας

Χωρίζουν οι δρόμοι του Ολυμπιακού με τον Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος έφερε πρόταση και φεύγει άμεσα.

Έφερε πρόταση και... ετοιμάζει βαλίτσες ο Σιόβας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής συμβίωσης οι δρόμου του Ολυμπιακού του Δημήτρη Σιόβα χωρίζουν. Ο διεθνής στόπερ, ο οποίος πρόλαβε να αγωνιστεί φέτος για 40 λεπτά στο πρώτο επίσημο ματς της περιόδου με αντίπαλο τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο Φάληρο και από τότε απέχει, λόγω τραυματισμού, ετοιμάζει βαλίτσες για το εξωτερικό.

Σύμφωνα με άριστα ενημερωμένες πηγές, στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας έφτασε πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και από πολύ καλό πρωτάθλημα (Ισπανία;), η οποία συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να γίνει αποδεκτή.

Αυτή την εξέλιξη φέρεται να επιθυμεί και ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος εκτιμά πως έφτασε η ώρα να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του.

Το συμβόλαιό του λήγει σε δύο χρόνια (το καλοκαίρι του 2018), ωστόσο, όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες θα πέσουν οι τίτλοι τέλους, εκτός κι αν δεν έχουν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πάντως, και ο Πάουλο Μπέντο δεν δείχνει να ποντάρει στον Σιόβα ως βασική επιλογή, άρα το "διαζύγιο" ίσως αποτελεί για όλες τις πλευρές την καλύτερη προοπτική...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σχόλιο Σταύρου Γεωργακόπουλου: Ξήλωμα και ράψιμο απ' την πρώτη βελονιά

News 24/7

24MEDIA NETWORK