Εγκώμια για Μάριν από Κ. Παπαδόπουλο

Καλά λόγια είχε να πει για τον Μάρκο Μάριν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Real News»: «Γνωρίζω τον Μάριν και θεωρώ πραγματικά ότι είναι μια καλή προσθήκη για τον Ολυμπιακό. Είναι ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου, που θα βοηθήσει σημαντικά και αμέσως τη νέα του ομάδα.

Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο, όμως νομίζω ότι το στοιχείο που τον ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους είναι η τεχνική του. Και σε ρόλο εξτρέμ, αλλά και ως δεκάρι, είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και μαζί βοηθά τους συμπαίκτες του να εξελίσσονται στο παιχνίδι τους. Είναι γρήγορος, αλλά η άριστη τεχνική του είναι του μεγάλο του πλεονέκτημα και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα ωφεληθεί πολύ από την απόκτησή του».

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!