Είναι πολλά τα λεφτά... Δημήτρη Σιόβα!

Ο Δημήτρης Σιόβας δεν υπολογίζεται από τον Μπέντο και έχει βγει στην transfer list ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Σε περίπτωση που ο διεθνής στόπερ μείνει στο λιμάνι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι που δεσμεύεται με συμβόλαιο, θα "φουσκώσει" τον τραπεζικό του λογαριασμό με άλλο 1.000.000 ευρώ! ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

Είναι πολλά τα λεφτά... Δημήτρη Σιόβα!
siovas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Να λοιπόν που σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Δημήτρης Σιόβας έμεινε εκτός αποστολής και πλέον δεν χρειάζεται κάτι άλλο να συμβεί για να επιβεβαιωθεί ότι είναι προς αποχώρηση τον Ιανουάριο.

Ο υψηλόσωμος στόπερ δεν ταξίδεψε στα Χανιά για να παίξει στο ματς Κυπέλλου με τον τοπικό ΑΟΧ (1/12, 19.30) και το φοβερό στην όλη ιστορία είναι ότι ο Μπέντο πήγε μόνο με έναν καθαρόαιμο κεντρικό αμυντικό στην Κρήτη, τον Αλμπέρτο Μποτία.

Οι Ντα Κόστα, Βιάνα και Ρέτσος έμειναν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας στην Αθήνα και υπήρχε η εντύπωση ότι τουλάχιστον αυτή τη φορά ο Σιόβας θα έμπαινε στη 18άδα. Ο Μπέντο όμως είχε διαφορετική άποψη...

Προτιμάει να περάσει στο πλευρό του Μποτία τον Βούρο ή τον Ρομαό παρά τον 28χρονο στόπερ, ο οποίος βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2012 και διανύει ίσως την χειρότερή του περίοδο στο λιμάνι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον Ιανουάριο του 2014.

Το έχει καταλάβει εδώ και καιρό ο Σιόβας ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μπέντο. Άλλωστε το γνώριζε από τα τέλη Αυγούστου ότι δεν έχει μέλλον στους πρωταθλητές Ελλάδας, αφού εκείνη την περίοδο είχε κινήσει τις διαδικασίες μαζί με τον μάνατζέρ του Ίλια Ίβιτς να βρει ομάδα στο εξωτερικό.

Με την Μπέτις δεν καρποφόρησαν οι συζητήσεις και έτσι ο Σιόβας παρέμεινε κάτοικος Πειραιά μέχρι νεωτέρας.

" ΑΓΓΙΖΕΙ" ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ

Το τι θα συμβεί τον Γενάρη είναι κάτι που δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς. Δεν είναι και το πιο απλό πράγμα να βρεθεί ομάδα για να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που είναι ανενεργός εδώ και πέντε μήνες. Δύο ματς έχει δώσει όλα κι όλα.

Το ένα στις 27 Ιουλίου με την Χάποελ Μπερ Σέβα όπου αντικαταστάθηκε στο38oλεπτό λόγω της θλάσης που υπέστη. Το δεύτερο στις 26 Οκτωβρίου με τον Πλατανιά στο Κύπελλο για ένα 90λεπτο. Με λίγα λόγια περισσότερα παιχνίδια έχει δώσει ο "παροπλισμένος" Γιάννης Μανιάτης με τη φανέλα της Εθνικής παρά ο Σιόβας με αυτή του Ολυμπιακού.

Πέρα όμως από το όποιο ενδιαφέρον προκύψει για τον Σιόβα (σ.σ. ακούγεται για την Τέρεκ Γκρόζνι και για μία ομάδα από την Αγγλία), θα πρέπει να βάλουμε στο τραπέζι και άλλο ένα θέμα, το οποίο δεν είναι και τόσο γνωστό.

Οι ετήσιες απολαβές του Σιόβα φτάνουν κοντά στις 700 χιλιάδες ευρώ. Με τα μπόνους κατάκτησης τίτλων (πρωτάθλημα, Κύπελλο), αλλά και με προκρίσεις στις επόμενες φάσεις τουEuropa League,οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος στόπερ μπορεί να καρπωθεί κοντά στο... ένα εκατομμύριο! Δεν τα λες και λίγα...

Πώς το είχε πει ο τεράστιος ηθοποιός Σπύρος Καλογήρου στον Νίκο Κούρκουλο στην ταινία "Λόλα" το 1964; "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη". Λογικό και επόμενο να ακούγονται τον τελευταίο καιρό διάφορες ατάκες τύπου "Είναι πολλά τα λεφτά... Μήτσο", με αποδέκτη έναν ποδοσφαιριστή που είναι ολοφάνερο ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στον Ολυμπιακό.

Είναι δεδομένο ότι αυτά τα λεφτά δεν μπορεί να τα βρει εύκολα στο εξωτερικό ο Σιόβας. Μπορεί να προκύψει μία ομάδα να τον πάρει δανεικό για έξι μήνες και να καλύψει το μισό συμβόλαιό του. Δεν είναι όμως και λύση αυτή. Το είδαμε και πέρσι με τον Μανιάτη που πήγε στη Σταντάρ Λιέγης, επέστρεψε το καλοκαίρι στους "ερυθρόλευκους"και τελικά έμεινε στο... ράφι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK