Είπε "ναι" ο Μαρτίνς, απομένει το “πράσινο φως” της Γκιμαράες!

Ο Πορτογάλος είναι πολύ κοντά στο να κλείσει στον Ολυμπιακό και αυτό που έχει σημασία είναι ότι το πήρε πάνω του ο 46χρονος τεχνικός. Ίσως την Πέμπτη (1/6) θα μιλήσει με την Βιτόρια για να λύσει το συμβόλαιό του.

Είπε "ναι" ο Μαρτίνς, απομένει το “πράσινο φως” της Γκιμαράες!

Το ανέφεραν πριν από λίγη ώρα οι Πορτογάλοι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται μία ανάσα από τον Ολυμπιακό και αργά το βράδυ της Τετάρτης (31/5) ήρθαν και οι “ερυθρόλευκοι” να επιβεβαιώσουν ότι όντως βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό της Γκιμαράες.

Τι απομένει; Ένα ραντεβού ανάμεσα σε Γκιμαράες και Μαρτίνς, έτσι ώστε να βρεθεί η "χρυσή τομή" και ο 46χρονος τεχνικός να “σπάσει” το συμβόλαιό του με τους Πορτογάλους και να πιάσει δουλειά στον Ολυμπιακό τις επόμενες μέρες.

Είναι ξεκάθαρο ότι πολύ μεγάλο ρόλο έχει παίξει τις τελευταίες ώρες η επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς να έρθει στη χώρα μας. Εκείνος θα πάρει πάνω του την υπόθεση με την ιστορία της ρήτρας του ενός εκατομμυρίου ευρώ και απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα, λόγω της πολύ καλής σχέσης που έχει με την Γκιμαράες, το πιθανότερο είναι στο ραντεβού της Πέμπτης (1/6) οι διοικούντες στον πορτογαλικό σύλλογο να του ευχηθούν... “καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό”!

News 24/7

24MEDIA NETWORK