Είχε τις ευκαιρίες, αλλά έλειψε το γκολ στον Ολυμπιακό

Ισόπαλος χωρίς σκορ αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του φιλικό επί βελγικού εδάφους κόντρα στη Λόκερεν. Ντεμπούτο για τον Εμάνουελ Εμενίκε, εξαιρετικές επεμβάσεις από τον Στέφανο Καπίνο.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο τελευταίο του φιλικό επί βελγικού εδάφους πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός έμεινε στη λευκή ισοπαλία (0-0) με τη Λόκερεν, σε ένα ματς που είχε μεν τις ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν τις αξιοποίησε.

Το φιλικό παιχνίδι ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Μπέσνικ Χάσι να δοκιμάσει πράγματα στο γήπεδο, όπως και έκανε, βάζοντας τον Φιγκέιρας αριστερό μπακ, δίνοντας χρόνο (μισή ώρα) στον Εμάνουελ Εμενίκε που έκανε το ντεμπούτο του, αλλά δοκιμάζοντας και τον Ρομαό ως σέντερ μπακ δίπλα στον Σισέ.

Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν έχοντας στο βασικό σχήμα τα νέα αποκτήματα, Οφόε και Καρσελά, με τον Μπέσνικ Χάσι να μένει πλήρως ικανοποιημένος κι από τους δύο. Εκείνος που σίγουρα ξεχώρισε στο παιχνίδι ήταν για ακόμη μια φορά ο Μανώλης Σιώπης. Ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού βοήθησε τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι, τρέχοντας ασταμάτητα, κλέβοντας και μοιράζοντας σωστά τη μπάλα.

Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Ολυμπιακό, με τον Καρσελά να φτάνει κοντά στο γκολ, όμως ο κίπερ της Λόκερεν κατάφερε να αποκρούσει το δυνατό σουτ που επιχείρησε. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Χάσι πέρασε τον Εμενίκε στη θέση του Ανσαριφάρντ, με άπαντες να περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση είναι ο Αφρικανός φορ.

Ο Εμενίκε είχε τρεις τελικές ευκαιρίες για γκολ, όμως δεν στάθηκε τυχερός. Άφησε ωστόσο ικανοποιημένο τον κόουτς του που περιμένει πολλά από εκείνον στα επίσημα παιχνίδια της σεζόν. Στο τέλος του αγώνα, η Λόκερεν, η οποία δεν είχε απειλήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες, όμως ο Στέφανος Καπίνο με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε το 0-0.

Ολυμπιακός:Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Ρομαό, Κούτρης (61' Φιγκέιρας), Σιώπης (80' Ανδρούτσος), Οφόε (61' Νικολάου), Καρσελά (46' Πάρντο), Φορτούνης (80' Σεμπά), Μάριν, Ανσαριφάρντ (61' Εμενίκε)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK