Έκανε την έκπληξη ο Ολυμπιακός: Πήρε και τερματοφύλακα

Ο Μπέσνικ Χάσι αποδείχθηκε πως ήθελε ακόμη έναν έμπειρο γκολκίπερ και την ύστατη ώρα ο Ολυμπιακός έκλεισε τη μεταγραφή του Σίλβιο Προτό από την Οστάνδη.

Η επιθυμία του Μπέσνικ Χάσι αποδείχθηκε ισχυρότερη των... διαψεύσεων από τον Πειραιά για ολοκλήρωση των μεταγραφών μετά τον στόπερ Ένγκελς και την ύστατη ώρα ο Ολυμπιακός "έκλεισε" τερματοφύλακα.

Το όνομα του Σίλβιο Προτό δεν είχε κυκλοφορήσει τυχαία στο Βέλγιο προ ημερών, αφού -όπως αποδείχθηκε- ήταν η επιλογή του προπονητή του Ολυμπιακού με στόχο να πλαισιωθεί ο Στέφανος Καπίνο μ' έναν έμπειρο γκολκίπερ, ο οποίος θα φέρει και ανταγωνισμό για το χρίσμα του βασικού.

Ο Προτό, στα 34 του πλέον, έρχεται από την Οστάνδη, αλλά έχει παραστάσεις από αγώνες Champions League, αφού για σχεδόν μια 10ετία αγωνιζόταν στην Άντερλεχτ, ενώ στα καλά χρόνια του ήταν και διεθνής.

Ο ίδιος μάλιστα πρόλαβε τον επίσημο Ολυμπιακό, καθώς αυτοανακοινώθηκε!

 

AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.