Καρντόσο: Η γκολάρα που δεν μέτρησε (Video)

Ο Όσκαρ Καρντόσο παραμένει άσφαιρος στην Ελλάδα και το πόσο πολύ ψάχνει το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό φάνηκε στη φάση του ακυρωθέντος του τέρματος στα Χανιά (VIDEO).

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας το απόγευμα της Πέμπτης από τα Χανιά (4-0) και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο υπήρχε ένας παίκτης του Πάουλο Μπέντο που είχε μία πικρία στο φινάλε.

Αυτός ήταν ο Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με μία εξαίσια ενέργεια όμως θα χρειαστεί να περιμένει και άλλο για να του κατακυρώσουν το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα αφού αυτό απέναντι στους Κρητικούς δεν μέτρησε ποτέ εξαιτίας του Φιγκέιρας που στη συγκεκριμένη φάση υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

Καρντόσο: Η γκολάρα που δεν μέτρησε (Video)
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πόσο πολύ ήθελε το γκολ αυτό για να "σπάσει το ρόδι" φάνηκε μάλιστα ξεκάθαρα στον πανηγυρισμό του, με τον τηλεοπτικό φακό να δείχνει τον Παραγουανό να κάνει πως τινάζει σκόνη από τα παπούτσια του, ως μία συμβολική κίνηση πως έφυγε η... γκίνια από πάνω του.

Οι συμπαίκτες του πάντως φρόντισαν να τον παρηγορήσουν για αυτή τη φάση, όπου η ομολογουμένως εξαιρετική του ενέργεια (από την αρχή μέχρι το τέλος) δεν επιβραβεύτηκε με την κατακύρωση του γκολ, ενώ στη συνέχεια του αγώνα δεν ήταν λίγες οι φορές που τον "έψαχναν" στο γήπεδο για να τον βοηθήσουν να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπέντο: "Δεν περιμένω γκολ από τον Καρντόσο"
Και οι αναπληρωματικοί του Ολυμπιακού έχουν ψυχή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK