Έκοψε Γιαννιώτα και άλλους τρεις ο Βίκτορ

Ούτε ο Βίκτορ Σάντσεθ υπολογίζει στον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος μαζί με Μπέρτο, Γούτα και Ολαϊτάν αποκλείστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, από την αποστολή του Ολυμπιακού για το Βέλγιο.

Έκοψε Γιαννιώτα και άλλους τρεις ο Βίκτορ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βίκτορ Σάντσεθ έκανε τις επιλογές για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, η οποία θα διεξαχθεί επί βελγικού εδάφους, και -σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr- σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο Μανώλης Μπέρτος, ο Δημήτρης Γούτας και ο Μάικλ Ολαϊτάν!

Επί της ουσίας οι τέσσερις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από τους πρωταθλητές, καθώς ο Ισπανός προπονητής έδειξε πως -στην παρούσα φάση- δεν τους υπολογίζει στα πλάνα του για το ρόστερ της νέας περιόδου.

Ο πρώτος κυρίως ήλπιζε πως μετά την αλλαγή προπονητή (Βίκτορ αντί Σίλβα) θα μπορούσε να εξασφαλίσει μία θέση στο δυναμικό των "ερυθρολεύκων", η εξέλιξη ωστόσο τον διαψεύδει. Όλοι τους πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας και μένει να διευκρινιστεί ο τρόπος αποχώρησής.

Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας αναχωρεί για το Βέλγιο την Τετάρτη προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία της και να δώσει μια σειρά δυνατών φιλικών αγώνων πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στο Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διετές το συμβόλαιο του Ντε λα Μπέγια στον Ολυμπιακό
Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Ντε Λα Μπέγια

News 24/7

24MEDIA NETWORK