Εξι περσινά εκατομμύρια στον... τάκο

Ποιοι είναι οι "κομμένοι" του Ολυμπιακού που θα αρχίσουν προετοιμασία στις 26 Ιουνίου, ποια είναι η... ανεπίσημη λίστα με τα ονόματα των 25 παικτών που θα δώσουνε το απόγευμα το "παρών" στην πρώτη, τι ισχύει με Λάζαρο, Φετφατζίδη, Γκερέρο και πότε ο καθένας θα μπει στις προπονήσεις. Ποιους "τσεκάρει" ο Μαρτίνς.

Εξι περσινά εκατομμύρια στον... τάκο

Πρώτη του Ολυμπιακού απόψε στου Ρέντη επί εποχής Πέδρο Μαρτίνς με τους "ερυθρόλευκους" να μαζεύονται από τις διακοπές, αρχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει των ευρωπαϊκών και εγχώριων υποχρεώσεων.

"Καλωσορίσατε", όμως, ο Πορτογάλος δεν θα πει σε όλους τους παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ των Πειραιωτών. Ενδεχομένως κάποιοι να μην τον δουν και ποτέ...

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες οι Ταχτσίδης, Οτζίτζα, Εμενίκε, Μαρτίνεζ, Καραμάνος, Προτό, Ιγκόρ και Γιαννιώτας θα εμφανιστούν στο προπονητικό των "ερυθρόλευκων" από τις 26 του μήνα, δηλαδή την επομένη της αναχώρησης της ομάδας για την Αυστρία.

Για τους λάτρεις των μαθηματικών, ο Ολυμπιακός... παρκάρει στους Ρέντη σχεδόν 6.000.000 ευρώ! Ναι, τόσο κόστισαν περίπου κατά την περσινή μεταγραφική περίοδο οι τρεις πρώτοι της λίστας.

Στην data του transfermarkt αναφέρεται πως οι "ερυθρόλευκοι" πλήρωσαν για τον Ταχτσίδη στην Τορίνο 700.000 ευρώ από 2,5 εκατ. ευρώ σε Φενέρ και Λέγκια Βαρσοβίας για Εμενίκε και Οτζίτζα αντίστοιχα.

Βέβαια, κάποιος εκ των τριών όπως για παράδειγμα ο Οτζίτζα μπορεί να μην προλάβει να πάει στου Ρέντη, καθώς θα έχει πουληθεί νωρίτερα. Οι εκπρόσωποι του 29χρονου Βέλγου έχουν κινητοποιηθεί το τελευταίο διάστημα, ψάχνοντάς του ομάδα είτε στην πατρίδα του είτε κάπου στην Αγγλία ή την Ισπανία.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

Πάμε και σε αυτούς που αναμένεται να δηλώσουν "παρόντες"...

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο αρκετά δημοσιεύματα δίνουν την εξής λίστα: Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Σκαφίδας, Ομάρ, Σάλιακας, Κούτρης, Τσιμίκας, Ένγκελς, Σισέ, Βούκοβιτς, Νικολάου, Ρομαό, Σιώπης, Ανδρούτσος, Μαρτίνς, Φορτούνης, Μάριν, Πάρντο, Σεμπά, Μανθάτης, Βρουσάι, Τζούρτζεβιτς, Βέργος, Μάνος, Καμαρά.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΛΟΓΟ

Όσον αφορά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού: Λάζαρος, Φετφατζίδης, Γκερέρο, Ευαγγέλου, αυτοί αναμένεται να αρχίσουν την προετοιμασία από την 1η Ιουλίου, καθώς άπαντες δεσμεύονται με συμβόλαιο με τις πρώην ομάδες μέχρι και τις 30 Ιουνίου. Βέβαια, για τον "Φέτφα" υπάρχει περίπτωση να μπει από Δευτέρα στις προπονήσεις, ενώ ο Γκερέρο το νωρίτερο που μπορεί να έρθει είναι στις 22 Ιουνίου, αφού τελείωσε τελευταίος τις υποχρεώσεις του με την Λεγκάνες.

ΤΟ ΔΙΠΛΟΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ

Υπάρχει κι ένα άτυπο γκρουπ παικτών το οποίο θα περάσει από το μικροσκόπιο του Μαρτίνς. Εκτός από τους Σάλιακα, Τσιμίκα, Σιώπη, Μάνο, ο Πορτογάλος θέλει να δει και τους Βούκοβιτς, Μπουχαλάκη, Βέργο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που δεν έχει δει να αγωνίζονται και επιθυμεί να έχει μία πιο εμπεριστατωμένη άποψη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK