ΕΚΤΑΚΤΟ: Υπογράφει ο Ανσαριφάρντ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αναμένεται από ώρα σε ώρα στα γραφεία του Ολυμπιακού για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας και απομένει πλέον μόνο η ανακοίνωση.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο κύβος ερρίφθη! Μετά από ένα σκληρό μπρα ντε φερ στο οποίο πήραν μέρος οι "Big-4" του ελληνικού ποδοσφαίρου έχοντας όλοι τους ως στόχο να αποκτήσουν τον Καρίμ Ανσαριφάρντ από τον Πανιώνιο, ο Ολυμπιακός είναι ο μεγάλος νικητής της μάχης και μετράει αντίστροφα μέχρι να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Ιρανό επιθετικό.

Όπως αποκάλυψε στον "Sport24 Radio 103.3" o Νίκος Γιαννόπουλος, ο Ανσαριφάρντ επέλεξε τελικά τους Πειραιώτες για να συνεχίσει την καριέρα του μετά από την εντυπωσιακή του παρουσία με τους "κυανέρυθρους" και σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρίσκεται στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Το μονο που απομένει για την επικύρωση της συμφωνίας είναι να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό ώστε να διαπιστωθεί το αν ο παίκτης θα φορέσει από τώρα την ερυθρόλευκη φανέλα (ενδεχόμενο που συγκεντρώνει τελικά πολλές πιθανότητες) ή θα μείνει για έξι μήνες ακόμα στη Νέα Σμύρνη και θα μετακομίσει στο μεγάλο λιμάνι στο φινάλε της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στον Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ!
Τα σπρώχνει για Μιλιβόγεβιτς η Εβερτον

News 24/7

24MEDIA NETWORK