Εκτός αποστολής και πάλι ο Τσόρι

Ο Πάουλο Μπέντο όπως φαίνεται δεν έχει στα πλάνα του αυτή την περίοδο τον Τσόρι Ντομίνγκες, αφού τον άφησε εκτός αποστολής και για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Ποια μεγάλα ονόματα έμειναν επίσης στα... πιτς.

Εκτός αποστολής και πάλι ο Τσόρι

Δεν άλλαξαν τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, όσον αφορά το ρόστερ, για το Κυριακάτικο παιχνίδι (15:00) κόντρα στους Φαίακες, παρότι μεσοβδόμαδα υπήρχε παιχνίδι για την Ευρώπη ( 1-1 Γιουνγκ Μπόις).

Ο Μπέντο άφησε ξανά εκτός αποστολής τους Τσόρι Ντομίνγκες και Μάρκο Μάριν, δείχνοντας με τον τρόπο του πως περιμένει περισσότερα, ενώ κάποιους ίσως να μην τους υπολογίζει σχεδόν καθόλου για τη συνέχεια της περιόδου.

Σταθερά στην δεκαοκτάδα παραμένουν οι δύο "μικροί" του Ολυμπιακού,ΜανθάτηςκαιΡέτσος, στους οποίους ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει εμπιστοσύνη.

Αναλυτικά τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή, για το ματς με τους Φαίακες:Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK