Εκτός ο Φορτούνης!

Ο Λεμονής άφησε έξω τον διεθνή χαφ από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τους Περιστεριώτες στο Καραϊσκάκη (1/10, 16.00). Ούτε οι Καπίνο, Ομάρ, Ζιλέ, Μίλιτς και Ανσαριφάρντ στην αποστολή.

Εκτός ο Φορτούνης!

Κόσμος και κοσμάκης έμεινε έξω από την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη (1/10, 16.00). Ο Τάκης Λεμονής αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Φορτούνη, Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ζιλέ, Μίλιτς και Ανσαριφάρντ.

Ειδικά για τον Φορτούνη προκαλεί έκπληξη, μιας και δεν αναφέρεται πουθενά επισήμως ότι έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Οι πρώτες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο Λεμονής ήθελε να δώσει ένα μήνυμα στον Ελληνα χαφ για να προσπαθήσει περισσότερο.

Όσο για τον Καπίνο; Το ότι επέστρεψε στις προπονήσεις δεν σήμαινε κιόλας ότι θα έπαιρνε τη θέση του Προτό. Δεν πήρε πάντως ούτε αυτή του Χουτεσιώτη ως αναπληρωματικός γκολκίπερ.

Αναλυτικά η 20άδα: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Οφόε, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK