Ένας "Γερμανός" για αντικαταστάτης του Ιντέγε

Οι Κινέζοι δεν λένε να ξεχάσουν τον Ιντέγε Μπράουν και στον Ολυμπιακό κάνουν... προεργασία για τον πιθανό αντικαταστάτη του, αν φύγει τελικά τον Γενάρη ο Νιγηριανός επιθετικός. Ποιος ο Ελβετός φορ που έχει προταθεί στους πρωταθλητές Ελλάδας (VIDEO).

Ένας "Γερμανός" για αντικαταστάτης του Ιντέγε
Haris Seferovic

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ σας ενημέρωσε πριν από λίγες ημέρες για το κινεζικό ενδιαφέρον που παραμένει... ζεστό για τον Ιντέγε . Η αγορά της Ασίας έχει και χρήμα και... διάθεση, οπότε δεν αποκλείεται να έρθει κάποια πρόταση για τον 28άχρονο άσο σε επίπεδο... Μήτρογλου και ίσως ακόμα πιο πάνω.

Σε αυτή την περίπτωση οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα μπουν σε σκέψεις και ήδη έχει ξεκινήσει μία προεργασία για πιθανούς αντικαταστάτες στη γραμμή κρούσης.

Ένα από τα ονόματα που έρχονται στο προσκήνιο είναι και αυτό του Χάρις Σεφέροβιτς σύμφωνα με την Live Sport. Ο διεθνής Ελβετός (38εμ/8γκ) επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του, θα μπει πωλητήριο.

Πρόκειται για έναν αρκετά τεχνίτη ποδοσφαιριστή και εξαιρετικό σουτ και καταγωγή από την Βοσνία, ο οποίος όμως μέχρι στιγμής δεν σκοράρει αρκετά συχνά. Στην Ελλάδα βέβαια μπορεί να κάνει... παπάδες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK