Εντατικά μαθήματα ισπανικών ξεκινάει ο Σιόβας!

Μετράει μέρες (ίσως και ώρες) ο 28χρονος στόπερ στον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν ότι θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και θα παίξει στην Primera Division.

Εντατικά μαθήματα ισπανικών ξεκινάει ο Σιόβας!

Η... καρό σημαία φάνηκε στην υπόθεση της αποχώρησης του Δημήτρη Σιόβα από τον Ολυμπιακό που πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο υψηλόσωμος στόπερ βρίσκεται με το ενάμισι πόδι εκτός... Ρέντη και όλα δείχνουν ότι θα είναι ο πρώτος που θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου.

Υπήρχαν την Πέμπτη (22/12) δημοσιεύματα που ήθελαν τον μάνατζερ του Σιόβα, Ίλια Ίβιτς να έχει συνάντηση με ανθρώπους της διοίκησης για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή σε ομάδα τηςPrimera Division. Πράγματι έγινε αυτή η συνάντηση...

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες και ίσως να μην φτάσουμε ούτε καν στα Χριστούγεννα! Μπορεί και την Παρασκευή (23/12) να προκύψουν οι οριστικές εξελίξεις.

Τις τελευταίες ώρες στην Ισπανία ακούστηκαντρεις ομάδες τηςPrimera Division. Συγκεκριμένα οιΜπέτις, Γρανάδα και Λα Κορούνια. Ο Βίκτορ που κάθεται στον πάγκο της Μπέτις δεν είχε πάντωςψηλά στη λίστα του τον Σιόβα και κατά συνέπειαδεν θα καταλήξει στην Ανδαλουσία.

Υπομονή λοιπόν για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του υψηλόσωμου στόπερ... Αν και εδώ που τα λέμε, λίγη σημασία πλέον έχει η ομάδα που θα συνεχίσει ο Δραμινός στόπερ την καριέρα του μέχρι το καλοκαίρι (σ.σ. αποχωρεί ως δανεικός). Αυτό που έχει σημασία είναι ότι μετά από 4,5 χρόνια αποχωρεί από το λιμάνι και ξεκινάει, απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα, μαθήματα... ισπανικών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Σιόβας που πάει Ισπανία και ο... αντι-Σιόβας!
Στη Λεγκανές ο Σιόβας

News 24/7

24MEDIA NETWORK