Επιστρέφει ο Σαλίνο για αντί-Φιγκέιρας!

Σύμφωνα αποκλειστικές πληροφορίες του Contra.gr και του Σταύρου Γεωργακόπουλου, ο Λεάντρο Σαλίνο επιστρέφει στον Ολυμπιακό για να πάρει τη θέση του Ντιόγκο Φιγκέιρας που τον διαδέχθηκε πριν από ενάμιση μήνα!

Επιστρέφει ο Σαλίνο για αντί-Φιγκέιρας!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως στη ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο όλα είναι κύκλος! Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του Contra.gr, ο Λεάντρο Σαλίνο επιστρέφει στον Ολυμπιακό για να πάρει τη θέση του παίκτη που τον διαδέχθηκε πριν από ενάμιση μήνα!

Ο Βραζιλιάνος μπακ, ο οποίος είναι κι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της «ερυθρόλευκης» εξέδρας, βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (5/8) στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Το συμβόλαιό του που έληξε το καλοκαίρι δεν ανανεώθηκε, με σημαντικότερο λόγο το ότι καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες υπήρξε αλλαγή πλεύσης. Ο 30χρονος άσος θα γυρίσει στου Ρέντη για να πάρει... πίσω τη θέση του από τον Ντιόγο Φιγκέιρας, ο οποίος κατάφερε στα δύο παιχνίδι με τη Χάποελ να πείσει τους πάντες ότι δεν κάνει για τον Ολυμπιακό.

Ο Σαλίνο που έκανε διακοπές στη Βραζιλία, ανέβηκε στο πρώτο αεροπλάνο για Ευρώπη και ταξίδεψε μαζί με τη σύζυγό του. Θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και υπάρχει ενδεχόμενο να τον δηλώσει στη νέα λίστα της UEFA, η οποία θα κατατεθεί το βράδυ της Δευτέρας. Εν αναμονή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πρώτη Ουζουνίδη με Ιμπαγάσα δίπλα του!
Τα ζευγάρια των πλέι οφ του Europa League
Το προφίλ της Αρούκα
Βεργέτης: "Έβγαλε... αρρώστια ο Ολυμπιακός"

News 24/7

24MEDIA NETWORK