Επέστρεψε ο Σάββας Θεοδωρίδης

Ενεργοποιείται εκ νέου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος πήρε θέση στο διοικητικό συμβούλιο.

Ο έμπειρος παράγοντας και παλαίμαχος τερματοφύλακας, ο οποίος έχει υπηρετήσει την πειραϊκή ΠΑΕ από διάφορα πόστα επί προεδρίας Σωκράτη Κόκκαλη, συμφώνησε να επιστρέψει και το απόγευμα της Δευτέρας ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με αυτήν "ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης αναλαμβάνει θέση Αντιπροέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο με αρμοδιότητα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα".

Ομολογουμένως ο Σάββας Θεοδωρίδης είναι ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τους "ερυθρόλευκους" και η επαναδραστηριοποίησή του αντικατοπτρίζει τη διάθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού να εκμεταλλευτούν την εμπειρία του στη διαχείριση κρίσεων.

"Θα είμαι αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός των πάντων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά σας παρακαλώ μη με ρωτήσετε άλλα", αρκέστηκε να δηλώσει στο redplanet.gr ο κ. Θεοδωρίδης, ζητώντας υπομονή μέχρι την Τρίτη, οπότε θα... πιάσει δουλειά.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.