Επιτέλους... μίλησε ο Μπέντο!

Τι είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του για να τους "φτιάξει" ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τι κρύβεται πίσω από τη δοκιμή Φορτούνη – Μάριν.

Επιτέλους... μίλησε ο Μπέντο!

Μόλις χθες στο Contra.gr φτιάξαμε ολόκληρο θέμα για το γεγονός ότι ο Πάουλο Μπέντο είναι ένας προπονητής που σαν να είναι λίγο... απόμακρος από τους παίκτες. Δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια. Δεν του αρέσουν οι ομιλίες που θα δώσουν και... τίτλο στις εφημερίδες. Εδώ καλά-καλά, ο συνεργάτης του, Μάρτινς είναι αυτός που βρίσκεται πάνω από το κεφάλι των παικτών κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Χθες λοιπόν ο Μπέντο... μίλησε. Είναι η πρώτη φορά που έπιασε τους παίκτες του και τους είπε να ξεχάσουν την ΑΕΛ, να κοιτάξουν μπροστά και πώς είναι στο χέρι τους να ανατρέψουν αυτή την περίεργη κατάσταση που δημιουργήθηκε. Τους ξεκαθάρισε ότι είναι καθαρά στα δικά τους πόδια να πάρουν τη νίκη με τον ΑΠΟΕΛ και το τρίποντο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Τους ξεκαθάρισε ότι τους εμπιστεύεται, ότι είναι σίγουρος πώς θα κερδίσουν στα δύο ματς που ακολουθούν και ότι έχει τους λόγους του που το πιστεύει.

Ο Μπέντο και οι συνεργάτες του προτίμησαν, στην πρώτη ουσιαστικά προπόνηση ενόψει ΑΠΟΕΛ, να κατεβάσει για τα καλά τον ρυθμό. Μόλις 40 λεπτά διήρκησε το πρόγραμμα και αυτό συμπεριελάμβανε και δίτερμα!

Ένα δίτερμα στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν επί της ουσίας όσοι δεν ξεκίνησαν με την ΑΕΛ. Αναγκαστικά λοιπόν έβαλε μαζί τους Φορτούνη και Μάριν. Ο Τρικαλινός χαφ πίσω από τον φορ (σ.σ. στην προκειμένη περίπτωση τον Πασιένσια) και ο Γερμανός άσος στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ακόμα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά ότι θα τους επιλέξει και τους δύο στο αρχικό σχήμα με τον ΑΠΟΕΛ, γιατί πολύ απλά όσοι έπαιξαν με την Λάρισα, κοιτούσαν απέξω το δίτερμα. Από την άλλη, ο Ντε Λα Μπέγια αναμένεται σήμερα να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και να μπει στην αποστολή, οπότε δεν θα χρειαστεί να περάσει αριστερό μπακ ο Σεμπά.

Επίσης, έχει ένα "θεματάκι" ο Ελιουνούσι και στην τελευταία προπόνηση θα κριθεί αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει ή όχι. Αν ο Ελιουνούσι δεν τα καταφέρει, τότε αναγκαστικά ο Μάριν θα περάσει στα άκρα και τότε αυτό που δοκίμασε στην χθεσινή προπόνηση ο Μπέντο, ενδεχομένως να το δούμε κόντρα στους Κύπριους. Να δούμε δηλαδή Φορτούνη και Μάριν μαζί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Βασικός ο Φορτούνης με ΑΠΟΕΛ!
Δεν έρχεται ο παίκτης που είχε σκοράρει στο Καραϊσκάκη!
Ούτε… κιχ ο Μπέντο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK