Έρχεται η Λεβερκούζεν, αλλά όχι με "κατάσκοπο"!

Τα πράγματα σοβαρεύουν για τα καλά με τις "ασπιρίνες" και τον Ρέτσο. Πληροφορίες από την Γερμανία αναφέρουν το... αυτονόητο. Ότι στο Καραϊσκάκη δεν θα είναι κάποιος σκάουτ για να ξαναδεί τον 19χρονο αμυντικό, αλλά υψηλόβαθμο στέλεχος της γερμανικής ομάδας.

Έρχεται η Λεβερκούζεν, αλλά όχι με "κατάσκοπο"!

Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάληξη στην ιστορία της Λεβερκούζεν με τον Ρέτσο, αλλά ένα είναι το σίγουρο: Οι “ασπιρίνες” θα κάνουν τα πάντα για να τον κάνουν δικό τους, γνωρίζοντας ότι οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού είναι υψηλές και ξέροντας επίσης πώς οι “ερυθρόλευκοι” έχουν αποδειχθεί σκληρό καρύδι στις διαπραγματεύσεις.

Επιπλέον, ο Ολυμπιακός έχει και έναν σύμμαχο, τον ίδιο τον Ρέτσο που δεν έχει πιέσει τον σύλλογο να αποχωρήσει, όπως έκαναν στο παρελθόν άλλοι Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Η Λεβερκούζεν λοιπόν θα έχει άνθρωπό της στο Καραϊσκάκη, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα είναι κάποιος από το πολυμελές τμήμα σκάουτινγκ που διαθέτει για να “τσεκάρει” για τελευταία φορά τον Ρέτσο. Τον έχουν “φακελωμένο” τον 19χρονο στόπερ, ξέρουν τι μπορεί να προσφέρει στην Μπάγερ, γνωρίζουν τα δυνατά και τα τρωτά του σημεία και έχουν καταλήξει στο ότι πρέπει να τον κάνουν δικό τους γιατί θεωρούν ότι έχουν να κάνουν με μία “μετοχή” που έχει συνεχώς “limit up”...

Οι πληροφορίες από την Γερμανία αναφέρουν ότι στην Αθήνα θα βρεθεί ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Λεβερκούζεν με σκοπό φυσικά – τι άλλο; - να μιλήσει με τον Ολυμπιακό για να βρεθεί η “χρυσή τομή” και ο παίκτης να μετακομίσει στην “BayArena”.Δεν θα είναι ο αθλητικός διευθυντής Ρούντι Φέλερ, αλλά λέγεται ότι πρόκειται για τονbusiness manager,Γιόνας Μπολντ που είναι ειδικός στις διαπραγματεύσεις.

Οπότε, από Πέμπτη (3/8) αναμένονται εξελίξεις, καθώς ο Ολυμπιακός ήταν ξεκάθαρος όλο το προηγούμενο διάστημα. Το μυαλό όλων στο λιμάνι ήταν στη ρεβάνς με την Παρτιζάν και πουθενά αλλού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK