Έρχεται στην Αθήνα ο Μάριν

Ο Μάρκο Μάριν πρόκειται να "προσγειωθεί" αργά το βράδυ της Κυριακής στο "Ελ. Βενιζέλος" προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Fiorentina's Marko Marin reacts during the Group K Europe League soccer match between Fiorentina and FC Dinamo Minsk at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Thursday, Dec. 11, 2014. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi)
Fiorentina's Marko Marin reacts during the Group K Europe League soccer match between Fiorentina and FC Dinamo Minsk at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Thursday, Dec. 11, 2014. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi) AP

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Μάρκο Μάριν στον Ολυμπιακό. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός αναμένεται στην Αθήνα αργά το βράδυ της Κυριακής (λίγο μετά τις 12) προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην ομάδα του Πειραιά. Ο 27χρονος άσος πρόκειται να περάσει το πρωί της Δευτέρας (21/08) από ιατρικές εξετάσεις, κι αν όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Οι "ερυθρόλευκοι" έψαχναν καιρό τώρα για ποδοσφαιριστή που να παίζει στα άκρα της επίθεσης και μετά από εισήγηση του Πάουλο Μπέντο κατέληξαν στον 27χρονο Γερμανό διεθνή. Ο Μάριν, με ρίζες Βοσνία, ανήκει στην Τσέλσι, αλλά μετά το καλοκαίρι του 2013 παίζει σταθερά δανεικός έχοντας θητείες σε Σεβίλλη, Φιορεντίνα, Άντερλεχτ και Τράμπζονσπορ.

Πρόκειται για μεσοεπιθετικό που έχει την ευχέρεια ν' αγωνίζεται τόσο στις πτέρυγες όσο και πίσω από τον κεντρικό φορ. Είναι προϊόν των ακαδημιών της Γκλάντμπαχ, με την οποία έγινε επαγγελματίας προτού πωληθεί στη Βέρντερ Βρέμης και από εκεί στους Λονδρέζους το καλοκαίρι του 2012.

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Τράμπζονσπορ επιχείρησε να τον αγοράσει από τους "μπλε" προσφέροντας δύο εκατομμύρια ευρώ. Από την αγγλική ομάδα ζήτησαν τέσσερα εκατομμύρια, την οψιόν αγοράς δηλαδή, με αποτέλεσμα να μην προκύψει συμφωνία. Πέρυσι λάμβανε 1.600.000 ευρώ ετησίως και 10.000 ευρώ για κάθε συμμετοχή του.

Στο τουρκικό πρωτάθλημα είχε 24 παρουσίες, οι 18 ως βασικός. Σε μια ομάδα με τρεις διαφορετικούς προπονητές τον χρησιμοποιούσαν κυρίως ως επιτελικό και σε δεύτερο πλάνο ως εξτρέμ. Πέτυχε δύο γκολ και έδωσε τέσσερις ασίστ.

Τον χαρακτηρίζει η εξαιρετική επαφή με την μπάλα στα πόδια και η αλλαγή ταχύτητας είτε με ντρίμπλα είτε με ξεπέταγμα. Την περίπτωση του Μάριν ξεχώρισε απ' όλες ο Μπέντο και η επιθυμία του υλοποιήθηκε άμεσα. Όπως δηλαδή συνέβη με τον Πορτογάλο Αντρέ Μάρτινς. Μεταγραφικά σενάρια τον ήθελαν ως παίκτη που είχε στη λίστα του ο Γίργκλεν Κλοπ για τη Λίβερπουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μάρκο Μάριν: Ο "Γερμανός Μέσι", έτερον ήμισυ του Οζίλ που έχασε τη λάμψη του
Παίρνει Μάριν ο Ολυμπιακός!

News 24/7

24MEDIA NETWORK