Έρχονται Καρντόσο και Ελιουνούσι, σενάρια για Τιοτέ

Στην Αθήνα αναμένεται να βρίσκεται τις επόμενες ημέρες ο Παραγουανός επιθετικός, Όσκαρ Καρντόσο προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ενώ την Παρασκευή έρχεται ο εξτρέμ της Χόφενχαϊμ, Τακίρ Ελιουνούσι. Φήμες για ενδιαφέρον και για τον Σεΐκ Τιοτέ της Νιούκαστλ, στασιμότητα στο θέμα του Νιλμάρ.

Έρχονται Καρντόσο και Ελιουνούσι, σενάρια για Τιοτέ

Μπορεί η πρόκριση στους ομιλούς του Europa League να ήρθε με δυσκολία, όμως οι διοικούντες τον Ολυμπιακό συνεχίζουν απρόσκοπτα τις μεταγραφικές υποθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιθετικός της Τράμπζονσπορ, Όσκαρ Καρντόσο αναμένεται στην Αθήνα ίσως και την Παρασκευή (26/08) προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους".

Ο Παραγουανός άσος, με σπουδαία καριέρα στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Μπενφίκα, θέλει να αποχωρήσει απ' την Τουρκία, αλλά επιθυμεί να παραμείνει στην Ευρώπη. Άλλωστε, γι' αυτό το λόγο απέρριψε πρόσφατα πρόταση από ομάδα του Μεξικού. Το κόστος της μεταγραφής, καθώς και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου δεν έχουν γίνει γνωστά.

O 32χρονος άσος έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της περιοχής του, την 3 de Febrero, με την οποία τη σεζόν 2003-04 σημείωσε 20 γκολ σε 34 συμμετοχές. Ακολούθησε η Νασιονάλ Ασουνσιόν, με την οποία σε 63 αγώνες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 22 φορές. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις με τους "τρικολόρ" του έδωσαν το εισιτήριο για την Αργεντινή και τη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Το 2007 έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για χάρη της Μπενφίκα (10.000.000 ευρώ), όπου έμεινε για μία εφταετία, πετυχαίνοντας 112 γκολ σε 175 εμφανίσεις. Οι εκπληκτικές επιδόσεις με τους "Αετούς της Λισαβόνας" ανάγκασαν την Τράμπζονσπορ το 2014 να προσφέρει 5.000.000 ευρώ για την απόκτησή του. Στην Τουρκία σε 50 ματς, σημείωσε 25 τέρματα, αλλά χάθηκε στη γενικότερη μετριότητα της ομάδας.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΕΛΙΟΥΝΟΥΣΙ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΟΤΕ

Παράλληλα, εκτός απ' τον Καρντόσο, στην Αθήνα πρόκειται να προσγειωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (13:00 ώρα Ελλάδας) κι ο Νορβηγός εξτρέμ της Χόφενχαϊμ, Ταρίκ Ελιουνούσι. Ο 28χρονος άσος έκανε το "μπαμ" με τη φανέλα της Φρέντρικσταντ τη σεζόν 2011-12, πετυχαίνοντας 20 γκολ σε 44 παιχνίδια.

Γι' αυτό το λόγο, η Ρόζενμποργκ κατέβαλε 1.100.000 ευρώ για χάρη του, ενώ ένα χρόνο αργότερα τον πούλησε στη Χόφενχαϊμ έναντι 3.000.000 ευρώ. Στη γερμανική ομάδα δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες, καθώς σε 52 παιχνίδια πέτυχε μόλις 4 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ. Είναι 39 φορές διεθνής με την εθνική Νορβηγίας, μετρώντας 9 γκολ.

Εκτός απ' τους δύο προαναφερθέντες, οι Πειραιώτες κινούνται για την απόκτηση του Σεΐκ Τιοτέ απ' τη Νιούκαστλ. Ο Ιβοριανός αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός χαφ, αλλά κι ως εσωτερικός μέσος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Daily Mail", ο Ολυμπιακός προσφέρει 2.400.000 ευρώ στις "καρακάξες" για τον 30χρονο άσο, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, παρά το ενδιαφέρον της Χαλ και της Μπέρνλεϊ.

Έρχονται Καρντόσο και Ελιουνούσι, σενάρια για Τιοτέ

Όσον αφορά στον Νιλμάρ, η υπόθεσή του παρουσιάζει στασιμότητα. Ο Βραζιλιάνος άσος είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, στους οποίους και εξήγησε πως, προς το παρόν, δεν έχει καταφέρει να βρει τη "χρυσή" τομή με τους διοικούντες την Αλ Νασρ για τη λύση της συνεργασίας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων
UEFA ranking: Η Ελλάδα πέρασε την Ολλανδία
Καρέ-καρέ ο έξαλλος πανηγυρισμός του Ντομίνγκες
Ξέσπασε με Καμπιάσο ο Ιντέγε
Ολυμπιακός - Αρούκα 2-1 παρ.
Τα καλύτερα tweets για το Ολυμπιακός - Αρούκα

News 24/7

24MEDIA NETWORK