Έσπασαν κάμερες οπαδοί του Ολυμπιακού

Οπαδοί του Ολυμπιακού από την εξέδρα των οργανωμένων έσπασαν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου με τον Αστέρα δύο κάμερες, που βρίσκονταν στο πέταλο για λογαριασμό της Nova.

Ένα άκρως ασυνήθιστο συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεαι της ανάπαυλας και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου στο Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας και σε αυτό αρνητικοί πρωταγωνιστές ήταν τρία άτομα που βρίσκονταν στην εξέδρα των οργανωμένων οπαδών των Πειραιωτών.

Τα συγκεκριμένα άτομα επιχείρησαν στο ημίχρονο να σπάσουν μία απ' τις δύο κάμερες που βρίσκονται ψηλά πάνω στο "πέταλο" με ένα κοντάρι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, για να ανέβει όμως ένας εξ αυτών στο σιδερένιο προστατευτικό και να καταφέρνει να την ξυλώσει με διαδοχικές κλωτσιές.

Υπήρχε αντίδραση από τους φίλους του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στο γήπεδο αποδοκιμάζοντας τους ομοϊδεάτες τους, ωστόσο η ζημιά έγινε αφού δεν βρέθηκε κάποιος από τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου για να τους σταματήσει.

Μάλιστα, γύρω στο 60ο λεπτό της αναμέτρησς, άγνωστοι από το πέταλο των οργανωμένων έσπασαν και τη δεύτερη κάμερα, με τις δύο αυτές κάμερες να αξιοποιούνται από το συνδρομητικό κανάλι της Nova για καλύτερες γωνίες λήψης.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.