Έσπασαν κάμερες οπαδοί του Ολυμπιακού

Οπαδοί του Ολυμπιακού από την εξέδρα των οργανωμένων έσπασαν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου με τον Αστέρα δύο κάμερες, που βρίσκονταν στο πέταλο για λογαριασμό της Nova.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΕΞΕΔΡΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΕΞΕΔΡΑ ICON

Ένα άκρως ασυνήθιστο συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεαι της ανάπαυλας και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου στο Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας και σε αυτό αρνητικοί πρωταγωνιστές ήταν τρία άτομα που βρίσκονταν στην εξέδρα των οργανωμένων οπαδών των Πειραιωτών.

Τα συγκεκριμένα άτομα επιχείρησαν στο ημίχρονο να σπάσουν μία απ' τις δύο κάμερες που βρίσκονται ψηλά πάνω στο "πέταλο" με ένα κοντάρι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, για να ανέβει όμως ένας εξ αυτών στο σιδερένιο προστατευτικό και να καταφέρνει να την ξυλώσει με διαδοχικές κλωτσιές.

Υπήρχε αντίδραση από τους φίλους του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στο γήπεδο αποδοκιμάζοντας τους ομοϊδεάτες τους, ωστόσο η ζημιά έγινε αφού δεν βρέθηκε κάποιος από τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου για να τους σταματήσει.

Μάλιστα, γύρω στο 60ο λεπτό της αναμέτρησς, άγνωστοι από το πέταλο των οργανωμένων έσπασαν και τη δεύτερη κάμερα, με τις δύο αυτές κάμερες να αξιοποιούνται από το συνδρομητικό κανάλι της Nova για καλύτερες γωνίες λήψης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK