Ετοιμάζει πρόταση η Τράμπζονσπορ στον Ολυμπιακό!

Οι Τούρκοι έχουν απλώσει δίχτυα για τα καλά στον Πειραιά. Μόνο… τουριστικές δεν είναι οι επισκέψεις τους πλέον στο φαληρικό γήπεδο το τελευταίο διάστημα. Τρεις κόκκινοι είναι στο... σημάδι του συλλόγου της Τραπεζούντας. Η αλήθεια για Καρντόσο και Μάριν που πέρυσι έπαιξαν με τα χρώματά της. ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλέξης Βιρβίλης

Ετοιμάζει πρόταση η Τράμπζονσπορ στον Ολυμπιακό!

Θα έχει αρκετό ψωμί τον Ιανουάριο η ιστορία με την Τράμπζονσπορ και τον Ολυμπιακό! Είναι πλέον σίγουρο ότι η παρουσία κατασκόπων της τουρκικής ομάδας στο Καραϊσκάκη δεν έχειτουριστικό… άρωμα.

Η Τράμπζονσπορ έχει έρθει ουκ ολίγες φορές στα μέρη μας το τελευταίο τρίμηνο. Το σημαντικό είναι ότι δεν έχει εμφανιστεί στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου μόνο στα ντέρμπι ή στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όπως συμβαίνει συνήθως.

Όταν φτάνει στο σημείο να δίνει το «παρών» ο βοηθός προπονητή σε ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ εμφανίζεται στο Καραϊσκάκη με την Κέρκυρα την περασμένη Κυριακή, προφανώς και δεν μπορούν να χαρακτηριστούν τυχαίες οι επισκέψεις τους στην Ελλάδα.

Πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος είναι ο Φελίπε Πάρντο και πώς ήδη ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη κρούση λίγο μετά την Πρωτοχρονιά για τον Κολομβιανό εξτρέμ.

Ο ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ

Την Δευτέρα (5/12) οι γείτονες «αποκάλυψαν» ότι ο Όσκαρ Καρντόσο επιθυμεί να επιστρέψει στην Τραπεζούντα. Βέβαια, εδώ υπάρχει μία λεπτομέρεια. Ο Παραγουανός έκανε τα πάντα για να φύγει από την γειτονική χώρα το καλοκαίρι.

Κάτι το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα, κάτι οι τρομοκρατικές επιθέσεις στους δρόμους της χώρας, κάτι το γεγονός ότι ήθελε να πάει σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, είχαν ως αποτέλεσμα να ντυθεί στα ερυθρόλευκα την τελευταία μέρα του Αυγούστου.

Από το περιβάλλον του Καρντόσο δεν προκύπτει από πουθενά ότι έχει εκφράσει την οποιαδήποτε επιθυμία να γυρίσει στην Τραπεζούντα. Ίσα-ίσα που έχει πεισμώσει σε τέτοιο βαθμό που δεν θέλει με τίποτα να φύγει από τον Ολυμπιακό, γιατί πρώτον έχει «τρελαθεί» με το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει σκοράρει και δεύτερον απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Μπέντο.

ΠΕΡΙ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ ΚΑΙ… ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ

Γράφτηκε στον ελληνικό Τύπο ότι έναν από τους ποδοσφαιριστές που παρακολούθησαν με τον Λεβαδειακό ήταν ο Μανουέλ Ντα Κόστα. Δεν αποτελεί μυστικό ότι αν ερχόταν στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας μία πρόταση που θα κάλυπτε τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ο Μαροκινός θα αποχωρούσε από το λιμάνι.

Ο Ντα Κόστα είχε παίξει δύο χρόνια στην Τουρκία με τη φανέλα της Σίβασπορ, έφτιαξε καλό όνομα στη γειτονική χώρα, το καλοκαίρι του 2014 είχε απασχολήσει και την Φενέρ, αλλά έναν χρόνο αργότερα πήρε το αεροπλάνο για Ελλάδα.

Ο 30χρονος στόπερ δεν δείχνει και ιδιαίτερα ζεστός να επιστρέψει στο τουρκικό πρωτάθλημα και μάλιστα σε μία ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της. Το έζησε δύο χρόνια στο πετσί του με την Σίβασπορ άλλωστε.

Το πιο ενδιαφέρον πάντως που προκύπτει από τα ρεπορτάζ της Τραπεζούντας έχει να κάνει με τον Ελαμπντελαουί. Τα τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι εκτός από τον Πάρντο, ένας από τους παίκτες που είναι υπό παρακολούθηση, είναι και ο Νορβηγός μπακ.

Τον Ομάρ προφανώς δεν τον ρώτησε κάποιος από την Τουρκία αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική όχι να πάει στην Τράμπζονσπορ, αλλά έστω στην Μπεσίκτας, την Φενέρ ή την Γαλατά. φτάσει η στιγμή να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, θα επιδιώξει να πάει σε ένα πρωτάθλημα επιπέδου Bundesliga, Premier League ή Campionato και όχι στην Τουρκία.

Και για να το προχωρήσουμε το θέμα λίγο περισσότερο, ο Ολυμπιακός σέβεται τους ποδοσφαιριστές του και ειδικά παιδιά που έχουν βάλει το «εγώ» τους κάτω από την ομάδα. Τι σημαίνει αυτό; Ακόμα και ικανοποιητική πρόταση από την Τράμπζονσπορ να έρθει, δεν θα μπει στη διαδικασία να κάνει τέτοιο… χουνέρι στον Ελαμπντελαουί.

Το είχε πράξει στο παρελθόν και με τον Μανωλά, και με τον Μήτρογλου, ακόμα-ακόμα και με τον Χοσέ Χολέμπας. Σεβάστηκε την επιθυμία των ποδοσφαιριστών που ήθελαν να πάνε σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της «Γηραιάς Ηπείρου» και δεν τους χάλασε το χατίρι. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Ομάρ, ο οποίος αν έφευγε από την Ελλάδα θα πήγαινε στην Αγγλία, την Γερμανία ή την Ιταλία...

News 24/7

24MEDIA NETWORK