Έτσι αποχαιρέτησε τη Φενέρμπαχτσε ο Εμενίκε

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Εμανουέλ Εμενίκε, με τον Νιγηριανό επιθετικό να κάνει μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram αποχαιρετώντας τη Φενέρμπαχτσε (PHOTO).

Έτσι αποχαιρέτησε τη Φενέρμπαχτσε ο Εμενίκε

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Εμανουέλ Εμενίκε. Έπειτα από μια αρκετά μεγάλη καριέρα στα γήπεδα της Τουρκίας, ο Νιγηριανός επιθετικός θα συνεχίσει στην Ελλάδα.

Έτσι αποφάσισε να αποχαιρετήσει τη Φενέρμπαχτσε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram: "Στην τουρκική οικογένειά μου, Ήρθα σε αυτή την όμορφη χώρα με πάθος να παρουσιάσω το ταλέντο μου. Με την βοήθεια του Θεού ήμουν ευλογημένος και έζησα μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες ενός ποδοσφαιριστή.

Το ταξίδι μου στην Τουρκία δεν ήταν τίποτα λιγότερο από ένα μικρό θαύμα. Όλοι έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ τους υπέροχους οπαδούς της Φενέρμπαχτσέ και τους Τούρκους που με αγάπησαν και με υποστήριξαν.

Είσαστε η οικογένειά μου και θα έχετε ξεχωριστή θέση στην καριέρα μου. Αποτέλεσα τιμή για εμένα να παίξω με τον θρύλο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, τον Μάρτιν Σκρτελ και και τον Τούρκο αδερφό μου Μεχμέτ Τοπάλ. Σας αγαπώ όλους. Ο καθένας μπορεί να έρθει και να φύγει μια ευλογημένη μέρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK