Δύο ακόμη αποχωρήσεις, μεταγραφή γιοκ...

Εμενίκε και Καρσελά τελείωσαν από τον Ολυμπιακό, οδεύοντας προς Λας Πάλμας και Σταντάρ Λιέγης. Γεγονός, όμως, που δεν άνοιξε το δρόμο για περαιτέρω μεταγραφές μετά τους Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Μιραλάς και Ιγκόρ Σίλβα, έστω κι αν ο Γκαρθία είχε ζητήσει προθήκες σε δύο θέσεις.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μισή ώρα πριν τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός μέσω διαρροής επιβεβαίωσε πως βρέθηκε λύση (στο παρά πέντε) και οι Εμενίκε - Καρσελά θα αποτελέσουν παρελθόν από το "ερυθρόλευκο" ρόστερ, οδεύοντας σε Λας Πάλμας και Σταντάρ Λιέγης αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα, όμως, η αποχώρηση των δύο δεν σημαίνει ότι οι πρωταθλητές θα προχωρήσουν σε περαιτέρω ενίσχυση...

Το " μεταγραφές τέλος " του Ολυμπιακού αφήνει τον κόσμο με την... κάψα για ένα ακόμη "μπαμ" στυλ Μιραλάς, ενώ παράλληλα σημαίνει ότι δεν εκπληρώνεται η επιθυμία του Όσκαρ Γκαρθία για δύο προσθήκες σε άμυνα και επίθεση.

Έτσι, λοιπόν, στο βιβλίο της ιστορίας με τίτλο: χειμερινές μεταγραφές 17/18 γράφεται ότι ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τα ψώνια του με τους: Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Μιραλάς και Ιγκόρ Σίλβα.

Υπενθυμίζουμε πως από τους "ερυθρόλευκους" αποχώρησαν ήδη οι: Φιγκέιρας, Μπεν, Βούκοβιτς, Ζντίελαρ, Μίλιτς, ενώ υπάρχει η εκκρεμότητα που ακούει στο όνομα Στέφανος Καπίνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK