Έτσι πανηγύρισαν τη νίκη επί του "αιωνίου" οι παίκτες του Ολυμπιακού

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γιόρτασαν με την ψυχή τους στο διαδίκτυο τη μεγάλη νίκη με 3-0 επί του Παναθηναϊκού. Δείτε φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media οι "ερυθρόλευκοι".

Έτσι πανηγύρισαν τη νίκη επί του "αιωνίου" οι παίκτες του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλο θρίαμβο το βράδυ της Κυριακής επικρατώντας 3-0 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League και το γεγονός αυτό εκτόξευσε στα ύψη όχι μόνο την ψυχολογία των οπαδών του αλλά και των παικτών του Πάουλο Μπέντο.

Απόδειξη τα ποσταρίσματα που έχουν κάνει στα social media για να πανηγυρίσουν για τη νίκη επί του "αιωνίου", με τους ξένους παίκτες της ομάδας να μη χάνουν την ευκαιρία να ανεβάσουν φωτογραφίες τόσο από τα αποδυτήρια όσο και από το γήπεδο την ώρα των πανηγυρισμών.

"Μεγάλη νίκη και μεγάλο βράδυ", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία, ενώ ο Μπράουν Ιντέγε, που σκόραρε για δεύτερη σερί σεζόν στο Φάληρο απέναντι στον Παναθηναϊκό, σχολίασε:

"Σπουδαία ομαδική εμφάνιση με εκπληκτικούς οπαδούς, σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη". Το κλίμα στην ομάδα ήταν τόσο ενθουσιώδες που ακόμα και ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες που έμεινε εκτός αποστολής ανέβασε φωτογραφία με το εξής μήνυμα: "Μεγάλη ομάδα και μεγάλη υποστήριξη".

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε μέσω σχετικού ποσταρίσματος πως ο Μποτία έγινε ο τρίτος κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών που έχει σκοράρει στις ισάριθμες τελευταίες σεζόν κόντρα στον Παναθηναϊκό, υπενθυμίζοντας πως είχαν προηγηθεί οι Μάνουελ Ντα Κόστα (2015-16) και Τάσος Αυλωνίτης (2014-15).

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:

"Big Victory & Big Night" #olympiacos #superleague # goal

A photo posted by Botia*3* (@botia_3) on

3-0!! 3points!! Goal!! #derby#olympiacos#werulethisland

A photo posted by Tarik Elyounoussi (@tarikelyounoussi_official) on

3 puntos del derby para seguir en la cima de la tabla!!! Muy bien muchachos #CHD10 #gate7 #karaiskakis #choridominguez #olympiacos

A photo posted by Alejandro Chori Dominguez (@choridominguezofi) on

Big team and big support #olympiacos @olympiacosfc #gate7 #redandwhite #wekeepondreaming #derbi

A photo posted by De La Bella Official (@delabella_24) on

@ideyebrown on fire! 7 ⚽ σε 8 αγωνιστικές! / 7 in 8 games! #olympiacos #superleague #scorer

A photo posted by Ideye Brown (MON) (@ideyebrown) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK