Έχει λόγο που ο Ολυμπιακός εγκαταλείπει τον Γουίλιαν Αράο

Η απόσυρση του "ερυθρόλευκου" ενδιαφέροντος για τον Βραζιλιάνο Γουίλιαν Αράο είχε συγκεκριμένη αιτία. Ενεργοποιείται το εναλλακτικό πλάνο με δύο άλλες περιπτώσεις.

Τον Γουίλιαν Αράο τον ήθελε πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς. Τον είχε ξεχωρίσει καιρό, ήξερε πως είναι αυτός που θέλει για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, είχε εισηγήθηκε την απόκτησή του και περίμενε τα καλά μαντάτα.

Αυτά δεν ήρθαν για τον Πορτογάλο, αφού ο Ολυμπιακός απηύδησε. Η εγκατάλειψη της περίπτωσης του Βραζιλιάνου και η ταυτόχρονη στροφή των Πειραιωτών σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών μέσων αποφασίστηκε μετά τη νέες αξιώσεις των μάνατζερ που εμπλέκονταν στη διαπραγμάτευση.

Κάθε φορά που οι δυο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία, ζητούσαν τροποποίηση των όρων, με αποτέλεσμα την τελευταία φορά να προκαλέσουν τον εκνευρισμό των "ερυθρολεύκων" και να ενημερώσουν για την αρνητική έκβαση με τον 25χρονο μέσο.

"Με τον Ολυμπιακό δεν παίζει κανένας", σχολίαζαν από την πλατεία Αλεξάνδρας.

Όσο για τον Γιασίν Μερία, η άφιξή του στην Αθήνα ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή, ωστόσο μετατέθηκε για μετά το Σαββατοκύριακο.

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.