"Έχει υπογράψει ήδη ο Ρομπέρτο"

Παίκτης της Εσπανιόλ θεωρείται ήδη ο Ρομπέρτο για τα ισπανικά ΜΜΕ.

"Έχει υπογράψει ήδη ο Ρομπέρτο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η " Sport" επιμένει για τη μεταγραφή του Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό στην Εσπανιόλ, τονίζοντας ότι μόνο η ανακοίνωση απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

"Το νέο πρότζεκτ της Εσπανιόλ αρχίζει από το τέρμα, αναμένοντας την ανακοίνωση. Η Εσπανιόλ, εν αναμονή της ανακοίνωσης επαναλαμβάνουμε, έχει υπογράψει ήδη τον Ρομπέρτο Χιμένεθ, τον Μαδριλένο τερματοφύλακα που τις προηγούμενες σεζόν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό της Ελλάδας", αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της Δευτέρας.

Το δημοσίευμα αναφέρεται και στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, στις οποίες έκανε λόγο για την επικείμενη αποχώρηση του 30χρονου τερματοφύλακα από τον Πειραιά.

"Ο Ισπανός τερματοφύλακας έκανε διάλειμμα από τις... διακοπές του, για να ταξιδέψει στην Ελλάδα χθες και να επιλύσει τα διαδικαστικά του συμβολαίου του για την αποχώρησή του. Η υπόθεση έκλεισε, ωστόσο δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη, διότι δεν έχουν υπογραφεί τα έγγραφα της μεταγραφής".

"Η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων επήλθε μόλις χθες, με ορισμένες τελικές λεπτομέρειες να εκκρεμούν. Πηγές από την Εσπανιόλ τονίζουν ότι αυτές (σ.σ. οι λεπτομέρειες) δεν θέτουν σε κίνδυνο την τελική συμφωνία".

Όσο για το οικονομικό σκέλος της πώλησης, το ίδιο δημοσίευμα ρίχνει το μπαλάκι στη... χώρα μας, τονίζοντας ότι "η Εσπανιόλ θα πληρώσει λίγο πάνω από 3.500.000 ευρώ, σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Υπογράφει για 3 χρόνια στην Εσπανιόλ ο Ρομπέρτο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK