"Φορτούνη, ξύπνα..."

Ο αποκλεισμός του Τρικαλινού άσου από το παιχνίδι με τον Ηρακλή, που θα τον κρατήσει για τρίτο σερί ματς εκτός, ήταν ένα ηχηρό μήνυμα από πλευράς Μπέντο ώστε να πατήσει… γκάζι στο Ρέντηαν θέλει να ξανακερδίσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

"Φορτούνη, ξύπνα..."
fortounis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με το… αριστερό έχει μπει στη σεζόν ο Κώστας Φορτούνης. Αποδοκιμασίες στο ματς με την Αρούκα, ερωτηματικά γύρω από την κατάστασή του λόγω του χτυπήματός του στον αστράγαλο, κάθισε στον πάγκο με Βέροια και Γιουνγκ Μπόις, ενώ σήμεραδεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Ηρακλή.

Ο λόγος του αποκλεισμού του προφανώς και δεν έχει να κάνει με το πρόβλημα που είχε στον αστράγαλο πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Αρούκα στην Πορτογαλία. Δεν το έχει ξεπεράσει στο 100%, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε. Δεν έμεινε στην Αθήνα για αυτόν το λόγο. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μπέντο του έστειλε ένα μήνυμα. Σαν να του είπε "Κώστα, ξύπνα"!

Ο Φορτούνης από την αρχή της προετοιμασίας σαν να έχει μπει κάπως μουδιασμένα. Φταίει το γεγονός ότι έφυγε ο Μάρκο Σίλβα που τον εμπιστευόταν με κλειστά μάτια; Άλλωστε είναι και ένα παιδί ψυχολογίας.Φταίει ότι το στραβό ξεκίνημα του Ολυμπιακού με τον αποκλεισμό – σοκ από την Χάποελ παρέσυρε και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή στις κατώτερες του μετρίου εμφανίσεις του;

Η αλήθεια είναι μία: Ο "Φόρτου" σε καμία περίπτωση δεν είναι ο περσινός Φορτούνης που έβγαλε μάτια με το "καλημέρα", με αποκορύφωμα την φοβερή του εμφάνιση μέσα στο Εμιρέιτς.

Ο Μπέντο έχει ξεκαθαρίσει στους παίκτες του ένα πράγμα: "Καθρέφτης όλων σας είναι η προπόνηση. Αν βγάλετε όρεξη και διάθεση, να είστε σίγουροι ότι θα παίξετε. Κανείς δεν θα έχει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του". Δεν λέμε ότι ο διεθνής Έλληνας άσος δεν βγάζει διάθεση στο Ρέντη. Από την άλλη όμως δεν είναι και… Σεμπά που "σκίζεται" καθημερινά για να κρατήσει με νύχια και με δόντια τη θέση του στην ενδεκάδα.

Όπως και να ‘χει, εντός των τειχών του Ρέντη δεν είναι και λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία ο Φορτούνης μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει. Με μία καλή χρονιά κανένας ποδοσφαιριστής δεν έγραψε ιστορία στον Ολυμπιακό και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Κώστας. Επειδή λοιπόνπεριμένουν πολλά από τον Τρικαλινό άσο, υπάρχει η αίσθηση μέσα στην ομάδα ότι η παρουσία του Μάριν στην ενδεκάδα πίσω από τον Ιντέγιε και τα "καψωνάκια" του Μπέντο, μόνο καλό θα του κάνουν.

Να θυμίσουμε ότι και τον περασμένοΙανουάριο είχε συμβεί κάτι παρόμοιο. Τότε ο Μάρκο Σίλβα δεν είχε… χαμπαριάσει. Τον έβλεπε να μην δίνει το 100% στις προπονήσεις και αμέσως τον πέταξε εκτός 18άδας για δύο παιχνίδια. Μέχρι που έβαλε τελικά μυαλό και δεν έχασε αγώνα στη συνέχεια. Χρειαζόταν τότε ένα ταρακούνημα καιπροφανώς χρειάζεται και τώρα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τι συμβαίνει με Φορτούνη
O Μπέντο και ο Καμπιάσο τον ξανακάνουν ΟΜΑΔΑ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK