Για δύο χρόνια ο Χατζισαφί στον Πανιώνιο

Οι Ιρανοί πλέον στο ρόστερ του Πανιωνίου είναι και επισήμως δύο. Ο Μασούντ ανανέωσε, ο Χατζισαφί υπέγραψε για δύο χρόνια. Αμφότεροι φουλάρουν για να αγωνιστούν στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς.

Παίκτες του Πανιωνίου και τυπικά είναι από την Τρίτη ο Μασούντ Σοτζέι και ο Χατζισαφί αφού αμφότεροι υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους.

Ο πρώτος βέβαια είναι παλιός στη Νέα Σμύρνη και απλώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Νεοσμυρνιώτες που ήταν άκρως επιτυχημένη την περσινή σεζόν.

Ο Χατζισαφί από την πλευρά του υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ιστορικό ο οποίος πλέον άνοιξε για τα καλά την ιρανική αγορά που όπως φαίνεται έχει μία πλειάδα πολύ καλών περιπτώσεων.

Οι δύο παίκτες συνεχίζουν το πρόγραμμά τους για να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη φυσική κατάσταση.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...