Γιατί (δεν) παίρνει τώρα τον Τζούρτζεβιτς

Πώς έχουν τα δεδομένα με τον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος βρίσκεται όντως στη λίστα των «ερυθρολεύκων». Η Παρτιζάν που θέλει να τον έχει στα πλέι οφ και τα 3,5εκ. ευρώ που κοστολογείται.

Γιατί (δεν) παίρνει τώρα τον Τζούρτζεβιτς
Djurdjevic

Οι Σέρβοι τόσες μέρες δεν έγραφαν ψέματα. Όντως κάτι έπαιζε με τον Τζούρτζεβιτς. Όντως ασχολείται ο Ολυμπιακός. Όντως τον έχει στα υπόψη του. Μόνο που οι Σέρβοι το… τερμάτισαν. Το μόνο που δεν έκαναν τις τελευταίες ώρες ήταν να τον πάρουν οι ίδιοι οι ρεπόρτερ της Παρτιζάν από το χεράκι και να τον φέρουν στην Αθήνα!

Μιλούσαν για μία τελειωμένη μεταγραφή και πώς ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με την Παρτιζάν. Όχι, δεν έχει τελειώσει καμία μεταγραφή Τζούρτζεβιτς στους Πειραιώτες. Και δεν είναι και σίγουρο κιόλας ότι θα τελειώσει, γιατί υπάρχουν και άλλες ομάδες που ασχολούνται με τον 23χρονο επιθετικό.

Ήδη οι άνθρωποι της Παρτιζάν έχουν διαρρεύσει προς τα έξω ότι δεν ενδιαφέρεται μόνο ο Ολυμπιακός για τον Τζούρτζεβιτς, αλλά υπάρχουν και δύο τούρκικες ομάδες που τον έχουν ψηλά στη λίστα τους. Κι όπως αντιλαμβάνεστε, οι Τούρκοι βγάζουν λεφτά για πλάκα από τα ταμεία τους.

Στο δια ταύτα… Η Παρτιζάν θέλει να κρατήσει τον Τζούρτζεβιτς για τα πλέι οφ τουEuropaLeagueμε την Βιντεότον. Ο Ολυμπιακός και να τον αποκτούσε σήμερα – που λέει ο λόγος – δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής για τα ματς με την Ριέκα, επειδή είχε παίξει στα προκριματικά τουChampionsLeagueκόντρα σε Ολυμπιακό και Μπούντουτσνοστ.

Επίσης, οι πρωταθλητές Σερβίας ζητούν σε πρώτη φάση γύρω στα 3,5εκ. ευρώ και αυτό είναι ένα ποσό που όπως αντιλαμβάνεστε, ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να το ρίξει.

Άλλωστε, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που δεν θα πάρει φανέλα βασικού. Έδωσε πάνω από2 εκ.ευρώ για τον Εμενίκε και θα πάρει άλλον έναν φορ με3,5 εκ.ευρώ; Μοιάζει απίθανο…

Το ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας ασχολούνται με τον Τζούρτζεβιτς, αυτό είναι δεδομένο. Οι Σέρβοι όμως το προχώρησαν πολύ το θέμα, μιλούσαν ακόμα και για συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Το μόνο που ισχύει είναι αυτό που είπε πρόσφατα ο Μίροσλαβ Τζούκιτς. Ότι ο Τζούρτζεβιτς δεν θα είναι παίκτης της Παρτιζάν από 1Σεπτεμβρίου. Σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του; Υπομονή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK