Γιατί φεύγουν οι Βίκτορ, Μοράλες γιατί επιστρέφει ο Νικοπολίδης…

Επιστροφή Νικοπολίδη στο Ρέντη στο πόστο που άφησε πριν από ένα χρόνο. Γιατί αποχωρούν ο βοηθός του Μίτσελ, Βίκτορ, αλλά και ο κουνιάδος του Κάρλος Μοράλες! Ραντεβού χθες (Πέμπτη 24/4) στου Ρέντη ανάμεσα στον κόουτς και τον Αντώνη. Ρεπορτάζ: Σταύρος Γεωργακόπουλος.

Γιατί φεύγουν οι Βίκτορ, Μοράλες γιατί επιστρέφει ο Νικοπολίδης…

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Λίγες ώρες μετά το ραντεβού Μαρινάκη - Μίτσελ, στο οποίο συμφωνήθηκε η παραμονή του Ισπανού προπονητή στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, έχουν δρομολογηθεί και μια σειρά αλλαγών που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Κατ’ αρχήν, ο Αντώνης Νικοπολίδης επιστρέφει στη θέση που άφησε πριν από ένα χρόνο, δηλαδή αυτή του βοηθού προπονητή των "ερυθρολεύκων". Ο πρώην αρχηγός της ομάδας είχε αποχωρήσει από του Ρέντη πριν από ακριβώς ένα χρόνο επειδή ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του ως πρώτος κόουτς σε κάποια ομάδα. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, όμως, καθώς δεν προέκυψε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση στη διάρκεια της σεζόν κι επειδή η πόρτα στην ομάδα είχε παραμείνει ανοικτή, υπήρξαν και οι κατάλληλες γέφυρες για να επιστρέψει στα παλιά λημέρια.

Με άλλα λόγια ο Αντώνης θα συνεχίσει αυτό που άφησε στη μέση, με δική του απόφαση, και δίπλα στον ίδιο προπονητή! Από την άλλη πλευρά, με απόφαση του Μίτσελ που βρήκε σύμφωνη τη διοίκηση αποχωρούν ο άμεσος συνεργάτης του Βίκτορ Σάντσεθ, καθώς και ένα ακόμη μέλος του τεχνικού τιμ, ο αναλυτής των αντιπάλων, Κάρλος Μοράλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ο Μίτσελ είχε παράπονα από τον άμεσο συνεργάτη του, τα οποία του εξέφρασε ευθέως όταν η σεζόν έφτασε στο τέλος της και αποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας. Σε ό,τι αφορά τον Κάρλος Μοράλες, ο οποίος για όσους δεν το γνωρίζουν είναι κουνιάδος του Μίτσελ (σ.σ. έχει παντρευτεί την αδερφή της συζύγου του) η λύση της συνεργασίας επήλθε επειδή πολύ απλά ο προπονητής δεν είχε μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά του.

Όλα τα παραπάνω συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν στην κουβέντα εφ’ όλης της ύλης που είχαν πρόεδρος και προπονητής το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ χθες το απόγευμα ο Αντώνης Νικοπολίδης βρέθηκε ξανά στου Ρέντη και είχε πολύωρη συνάντηση με τον Μίτσελ, γεγονός που αποτελεί προάγγελο για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Απομένουν οι σχετικές ανακοινώσεις, ενώ για τις λεπτομέρειες θα μιλήσει ο ίδιος ο Μίτσελ την ερχόμενη Τρίτη (12 το μεσημέρι) στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα αναφερθεί γενικά σε θέματα σχεδιασμού ενόψει της επόμενης σεζόν. Η επιστροφή Νικοπολίδη έχει να κάνει φυσικά και με την πρόθεσή της διοίκησης να έχει δίπλα του κι έναν Έλληνα συνεργάτη, ο οποίος γνωρίζει και την ομάδα, αλλά και την «Σούπερ Λίγκα» σαν την… παλάμη του, έστω κι αν πλέον δεν φορά τα γάντια του τερματοφύλακα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK